Wpis z mikrobloga

Tęsknotę za węglowodanami odbijam sobie w pracy. Ludkowie zauważyli że chudnę w oczach, a co drugi dzień wpierniczam kilogramową golonkę. Ich diagnoza jest oczywista: rak.
#keto
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@psychoultras: Niestety, ale wiedza żywieniowa większości polaków jest mizerna. Pamiętam jak zaczynałem swoją przygodę ze zdrowy odżywianiem, jeszcze wtedy nie keto tylko coś na kształt diety śródziemnomorskiej, powiedziałem że tłuszcz jest zdrowy i powinno się go jeść - zostałem niemalże spalony na stosie za herezje :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@psychoultras: u mnie w pracy jak jem sobie cukierka, ciastko lub inne słodycze to każdy oczy otwiera i ryczy zza biurka "czemu jesz słodycze, jak jesteś na diecie" po czym wyjmuje boksa z fryteczkami, sosiwem i mielonymi, to stare babska się za głowę chwytają xD
  • Odpowiedz
@gundis24: Nie zesrajcie się z tym keto, tłuszcz nie jest zły, ale wykopki na diecie "keto" to jakiś żart, oczywiście najwięcej tłuszczów nasyconych bo czego nie, był typek co na kolację chyba całą paczkę parówek w--------ł. ALE ON BYŁ NA KETO CO NIE, OBEJRZAŁ PARE FILMIKÓW I WPISÓW NA WYKOPIE I ZNA SIE NA ODŻYWIANIU
  • Odpowiedz
  • 10
@bartt345 masakra poczytac tag keto. Jakies smieciowe jedzenie, ktorego nie ruszysz na zadnej diecie. Ale przeciez na yt jakis pan pokazal ze mozna jesc wszystko xD kielbasa z najdluzszym skladem, ale wazne ze najmniej cukru na 100g zeby z tego keto nie wywalilo. Top kek. Takie cos widzialem w markecie ostatnio. 2 babki wziely najgorsza kielbe pod wzgledem skladu. Bo keto.
  • Odpowiedz
@Qbcia xDD chłopie toś mi humor poprawił. Gdzie tam widzisz śmieciowe jedzenie? Śmieciowe jedzenie to w-------a 90% Polaków nie będących na żadnej diecie. Na tagu #keto pomijając fakt, że jest praktycznie samo domowe jedzenie zrobione z najbardziej naturalnych produktów kupionych od rolnika czy chłopa ze wsi są zajebiści ludzie z którymi można wdać się w kulturalna dyskusje, wymianę zdań i baaardzo dużo dowiedzieć się na temat zdrowego żywienia.
  • Odpowiedz