Aktywne Wpisy
CandyToy +938
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +36
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
Skoro nie podpisaliśmy żadnej umowy kupna ani darowizny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak jakąś Julka zdecyduje? Buhahaha
@Rafalek-Pedalek: Dopóki płód nie potrafi sam przeżyć poza łonem matki jest płodem i elementem organizmu kobiety. To jest moje zdanie, na pewno bardziej sensowne niż antynaukowych ekspertów od "życia poczętego."
@MysteryMe: Będzie kto, przepraszam? Wygwiazdkowało i nie wiem co tam napisałeś.
@Phyrexia: Czylli tak do mniej więcej 10 roku zycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pokazuje jedynie że ten mem to sama prawda
P0lki p0leczki
A gdy o alimenty: "To TaKżE tWoJe DzIeCkO!"
Dlatego nie rozumiem "mężczyzn" uczestniczących w strajku kobiet - dopóki nie przeżyją czegoś takiego, to nie wiedzą o co walczą. No chyba, że to ten typ, który najpierw zapłodni, a potem zmusi do aborcji.
i dziecko albo jest wspolne albo wlasnoscia kobiety
nie moze tak byc ze do 3 miesiaca jest wlasnoscia karyny a po urodzeniu wspolne
Zauważ, że dzieci nie są w stanie przeżyć same nawet poza organizmem matki. Ktoś musi je karmić. Wiele wcześniaków, które same nie przeżyłyby poza organizmem matki, udało się uratować. Czy wg Ciebie takie wcześniaki to również płód? W jaki sposób mamy
@Rafalek-Pedalek: dlatego powinno się podpisywać umowy na dziecko wzorem lewicowych umów zezwalających na seks (✌ ゚ ∀ ゚)☞ nie ma umowy na gnoja nie ma alimentów ( ͡° ͜ʖ
@Rafalek-Pedalek: Po raz kolejny piszę, że płód =/= dziecko.
jest to tylko twoje zdanie ktore nie ma zadnego znaczenia