Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +148
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +101
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

grzecznie dopijam pierwszą kawę siedząc w pracy, nagle telefon z nieznanego numeru - aaa pewnie spam jakiś...
odbieram - komisariat policji Ursynów, coś tam ktoś tam ( ಠ_ಠ)
myślę, pewnie ktoś sobie żartuje bo to numer komórkowy... sprawdzam swojego dzielnicowego i rzeczywiście, to jego numer
co się okazało? dzielnicowy zadzwonił z informacją, że otrzymał wielokrotne zgłoszenia dotyczące zakłócania ciszy nocnej oraz nieobyczajnego zachowania i jest podejrzenie, że w moim lokalu jest zorganizowana agencja towarzyska (tak, po łażenie po klatce w topie to nieobyczajne zachowanie wg starych bab xDDD)
wytłumaczyłam, że właściwie nic się nie stało, a ewentualne zakłócanie ciszy nocnej to mogła być wyłącznie muzyka, bez żadnych domówek co spotkało się bez komentarza. oskarżenie mnie o prowadzenie jakiejś agencji wytłumaczyłam jako psychozę zgłaszajacego xD
dostałam od niego na koniec pouczenie, że kolejne zgłoszenie zakończy się intwerwencją xD
w skrócie to jakaś chora psychicznie sąsiadka wydzwania na policję, bo jej mąż się do mnie uśmiecha i mówimy sobie dzień dobry xD
tylko tak właściwie czy to legalne, dzwonić na policję i wyolbrzymiać zdarzenia? bo w sumie nie wiem, czy się martwić xD
dodaję screen z numerem aby nie było, że baituję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #heheszki #prawo #sasiedzi
źródło: comment_161217330078fbo1ZISYdiYtsy3fqybj.jpg
Pobierz@Agatk: no to teraz jasne. Raz Cie tak zobaczyla i czepia sie? Jesli nie bejt to jedziesz z nia i tyle.
ah jak ja nienawidzę tego kraju
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: to idź do dowolnego zakładu pracy i powiedz żeby Ci płacili pod stołem, bo sąsiedzi myślą, że się puszczasz xD ten lewy hajs trzeba jeszcze skądś mieć.
Poza tym, imo sytuacja w której opka wyszła nie ma znaczenia. N---------e w szlafroku przez miasto po ciepłe bułki to synonim poczucia wolności - polecam