Wpis z mikrobloga

@baxiu90: No ale AllEgr0 takie super! Nie to co zły AliExpress czy ebay albo amazon, gdzie nie wpuszcza się takiego polackiego bydła, to znaczy PRZEDSIEMBIORCUW POWAŻNYCH TAKICH Z WONSEM.
Tfu na januszy...
  • Odpowiedz
@baxiu90: Polecam odnaleźć sprzedawcę na Google i podzielić się opinią, ja tak zrobiłem i zapiekło - cytuję odpowiedź sprzedawcy:

Google to nie jest Allegro, proszę usunąć komentarz, który nic nie wnosi dla użytkowników Google i dodatkowo jest bezzasadny. Zgłosiliśmy już sprawę do Google. Proszę wczytać się w regulamin Allegro, który pozwala użytkownikowi posiadać dowolną ilość kont. Pozdrawiam.

1 gwiazdka była właśnie za taką długą listę powtarzających się przedmiotów, ale przy
  • Odpowiedz
@Conscribo: No jest problem, bo ta taktyka niczym się nie różni od słynnego "Sprzedam Yamaha R1 nie R6 NINJA GSX-R ZX10R 1000RR" Już tłumaczyłem, że nie po to wchodzę w drzewo kategorii i tam ustalam parametry jak Rozmiar, kolor, rozstaw śrub, osadzenie, a szanujący się sprzedawca będzie miał w tytule aukcji markę i model felgi a nie samochodu bo przecież takową sprzedaje
  • Odpowiedz
@baxiu90: Fakt i lepiej widać u sprzedawcy to, że ma tak dużo modeli felg, niż gdyby wstawił jedno ogłoszenie felg i napisał w nim że pasuje do modelu 1,2,3,4... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz