Aktywne Wpisy

malkuth +127
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja

gunner1 +51
Zapomniany przez znajomych,
uznawany za dziwaka przez rodzinę,
uznawany za nieudacznika przez rodziców.
Zapomniany przez wszystkich...
moi przyjaciele to depresja i stany lękowe. I...
Alkohol? Nie. Papierosy? Czasami. Hazard? Tak.Puszczenie jakiegoś kuponu, sprawia że zapominam jakim przegrywem i śmieciem jestem. Ale to tylko chwilowa ułuda.
Ja już kocham samotność. Pogodziłem się z nią i z tym, że nigdy nie założę rodziny. Żadna Julka nie weźmie wyniszczonego zakolaka z #norwood 3, który pracuje
uznawany za dziwaka przez rodzinę,
uznawany za nieudacznika przez rodziców.
Zapomniany przez wszystkich...
moi przyjaciele to depresja i stany lękowe. I...
Alkohol? Nie. Papierosy? Czasami. Hazard? Tak.Puszczenie jakiegoś kuponu, sprawia że zapominam jakim przegrywem i śmieciem jestem. Ale to tylko chwilowa ułuda.
Ja już kocham samotność. Pogodziłem się z nią i z tym, że nigdy nie założę rodziny. Żadna Julka nie weźmie wyniszczonego zakolaka z #norwood 3, który pracuje

2200 to może #!$%@? ochroniarz w biedronce, stróż nocny albo coś w ten deseń. A oni mają wymagania po kilka lat doświadczenia, studia, a płacą takie gówno XD I to się tyczy bardzo wielu ofert. Jak w ogóle można komuś zaproponować tak śmieszną kasę za pracę, w której naprawdę trzeba już coś umieć i myśleć?
A wiecie co jest najlepsze? Że jak ktoś sobie potem wynegocjuje 200-300 zł netto więcej, to jest #!$%@? wręcz prześladowany na każdym kroku, bo jak nie robi jak robot, lub coś mu nie wyjdzie, to zaraz ŁOO ROSZCZENIOWY TAKĄ PODWYŻKĘ DOSTAŁEŚ, A TERAZ CO? ZA CO CI PŁACIMY
Ja #!$%@?, kraj niewolników
#pracbaza #studbaza #korposwiat #januszex
W małych miasteczkach to też prestiż - pracujesz w urzedzie? Wow, to musisz nieźle zarabiać. Do tego praca na lata, kto się raz załapie może pociągnąć w takiej gminie do emerytury.
Ale fakt, akceptacja takiej stawki za taką pracę to jakaś masakra.
A nauczyciele są na ogół beznadziejnymi pedagogami, a szkolni pedagodzy to w ogóle jakieś blerwy po znajomościach upchnięte lub wyskakały posadę na pindolu XD
I to było LICEUM.
Co najśmieszniejsze? Pani miała takie parcie, że kazała się do siebie zwracać "profesor" bo taki jest zwyczaj w szkołach średnich XD
@Sok_Mandarynkowy: Jakiej znowu rozmowy, #!$%@?łeś? Przecież tam już jest dawno zatrudniona stryjeczna kuzynka wójta która ledwo skończyła zawodówkę i chętnie przytuli spokojną robotę za 2200 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I masz odpowiedz dlaczego edukacja jest kiepska - nauczyciel zarabia gorzej niż kasjer w biedronce, a musi mieć wyższe wykształcenie. I jeszcze użerać się z uczniami/rodzicami co maja ich za nic bo jakaś tam babka od geografii kiedyś coś powiedziała nie tak :) ogarnięty człowiek rzuci to szybko w cholerę i zajmie się czym innym, a ci co się jednak zdecydują będą mieli wywalone - i kółko się zamyka.
A
1. Narzekaj na #!$%@? zarobki
2. Już w trzecim komentarzu przerzuć się na hejt na nauczycieli, zupełnie nie zauważając faktu, że mało kto sensowny chce być nauczycielem za taką kasę
Właśnie dlatego w tym kraju jest #!$%@? - nie przez Januszy, którzy nie chcą płacić, tylko przez takich Januszy jak ty - którzy popierają te niskie płace z uwagi na swoje osobiste doświadczenia xD założę się, że jeszcze byś poparł
Ludzie się godzą na #!$%@? warunki, a i janusze oburzają się, że ktoś może chcieć więcej
Komentarz usunięty przez autora