Aktywne Wpisy
KuKumber +2106
Panie prezesie NIEEEEEEE !!
#bekazpisu
#bekazpisu
Widzę na X, że coraz więcej osób nawet mocno apolitycznych jest zaniepokojonych tym co się aktualnie dzieje w kraju. Bajeczką o sprzątaniu katastrofy po PISie w nieskończoność grać nie można.
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Czy podejście "Agatka nie podchodz bo się ubrudzisz" wyklucza posiadanie respektu i bycie dobrym kierownikiem?
#praca #zalesie #pracbaza #cnc #warsztat #pytanie #rozowepaski
Przykładowo: chciałbym aby wymienić mi pompę skrzyni biegów.
I Ty masz wiedzieć, że coś takiego nie istnieje, chociaż w automacie może nie być ciśnienia. Czym się różni (w detalach) automat od manuala. Dlaczego należy wymieniać... a tego nie trzeba. Tego nie da się nauczyć w tydzień, a jak palniesz głupotę - klient
@szubiduba: napisała. Większe zarobki. A to mało takich kierowników, którzy się nie znają, a na stanowisku siedzą dla zarobków?
To ty powiedz.
@por_fuera: cały korpoświat teraz
Będziesz tylko chłopom życie uprzykrzac
( ͡º ͜ʖ͡º)
U mnie bardzo dużą liczba kierowników zmiany (nie wszyscy, ale jak liczę na szybko, to ok. 50%) stanowią osoby wzięte z produkcji. Jeżeli nie masz zielonego pojęcia co się robi, jak przebiegają procesy, jaki jest routing danego zadania, to z początku będziesz #!$%@? ogarniać. Jeżeli zadania operatorom przydziela programista/inżynier to będzie Ci w stanie podać ile
@Agatk: u dziecka też respekt wzbudzasz pasem na dupie? strach =/= respekt