Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Chciałem zrobić pierwszy raz tego #pulledpork i tak się w sumie zastanawiam.. po co to w sumie szarpać na końcu? Chodzi o jakieś dodatkowe rozbicie włókien mięsa? No, bo jak tak widzę to po 5h pieczenia i tak wszyscy na Yt chwalą się jak to mięso się wręcz nie ropływa pod widelcem. W kawałku takie mięso będzie jakieś inne?

#gotujzwykopem
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thisismaddnes: To dokładnie takie samo mięcho jak jadłam od dziecka. Taka różnica że masz to samo w innej formie, amerykansko-światowej.
Teraz tylko czekać na super kreatywny pomysł żeby pokrojonego w kostkę schabowego wrzucić do mizerii i nazwać pork chop ankle (ʘʘ)( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arinkao: W sumie kurde, jakby jeszcze to wszystko zmieszać z ziemniaczkami puree i zrobić takiego placka ziemniaczanego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakbym miał na YT jakiś kulinarny kanał to serio, chyba dla jaj bym takie robił troll potrawy i może dzięki którejś wyszłoby jakieś hipsterskie danie, którym moi dziadkowie nie chcieliby karmić swoich świń, a ludzie oblizywaliby palce mówiąc co za rewolucja kulinarna i smakowa
  • Odpowiedz