Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Grajox3: "Muszą mieć Państwo odsłonięte uszy". A co to za wymóg odnośnie tego egzaminu?

@atomowy_ludek:
Może chodzi o to żeby pokazać co ma się w głowie a nie co kolega powie przez słuchawki, ale mikrosłuchawki nie widać tylko troszkę trudniej ogarnąć
  • 0
bo mam do chodzenia kawałek podłogi wielkości powiedzmy na oko 2m x 40cm

@bellazi: mieszkasz w mieszkaniu 2pokojowym przerobionym na 6pokojowe i wynajmujesz jeden pokój?
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@zibizz1: mieszkam w normalnym m3 z wielkiej płyty. Tylko mam najmniejszy pokój, w którym mieści się rozłożona wersalka 140x200cm na jednej ścianie i rząd szafek na drugiej ścianie. Mam też zamiast biurka stoliczek lack z ikei, ale w rogu pokoju go nie postawię, bo 1 róg jest zajęty przez drzwi, drugi przez wersalkę a trzeci i czwarty przez regały. Stoliczek lack stoi na środku ściany, pod zawieszonymi pomiędzy regałami półkami wiszącymi,
Pobierz b.....i - @zibizz1: mieszkam w normalnym m3 z wielkiej płyty. Tylko mam najmniejszy p...
źródło: comment_1611219339nWfntEWVJM8PKNQmdwoE6W.jpg
  • 3
@Grajox3: Polaki kombinują ze ściąganiem to trzeba z tym jakoś walczyć.
Jednak tutaj widać, że egzaminator nigdy nie słyszał jak ogarnąć taki zdalny test i wymyśla cyrki.
Wystarczy, aby przed egzaminem obrócić się w koło po pokoju z kamerką/laptopem i robić egzamin przy pustym biurku z ciągłym nagrywaniem obrazu z kamery jak i tego co dzieje się na pulpicie.
@Shatter: Tak jest na wszystkich egzaminach pearson vue. Masz byc sam w pokoju egzamin jest nagrywany kamerka w laptopie i musisz pokazac całe otoczenie 360. Taki jet standard na calym swiecie. Do tego nie wolno miec nic na biurku nawet dugiego ekranu tylko laptop.