Aktywne Wpisy
Doniv +167
#rozdajo
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WypadlemZKajaka +1049
#samochody #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
cena maksymalna 12 zł
wszystko ponadto to wywalenie hajsu w błoto
Polecam
Okolice -18
@ofiaralosu: dziękuję, będzie kupione!
@SauvageE: dziękuję, pomogło!! Szyba od razu stała się przeźroczysta, jakby zniknęła! Mój benek też jakby się dłuższy zrobił, same plusy!
@Kokos: szyba się rysuje od piasku. Ogólnie zasada jest taka, że twardsze materiały rysują miększe, jest do tego skala twardości itd. Stosunkowo miękki mosiądz, z którego jest wykonana np Murska, nie może zarysować szkła, a co dopiero plastik. Problem polega na tym, że skrobaczka zbiera nie tylko czysty lód lub śnieg, ale też ziarnka piasku czy drobny kurz, nie mówiąc już o tym, że
@downinthedumps: nie wiem. Ja kupiłem na Allegro za 8 czy 9 zł. Kup se dwie albo trzy od razu, daj ojcu albo znajomemu, będą Cię kochać. :)