Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
norbert_heniu +224
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
- karmicie go szitem (wszystkie whiskasy i inne zbożowe gówno wali jakbyś miał na chacie całe stado kotów z rozwolnieniem)
- używacie perfumowanego żwirku (silikatowe są lepsze niż bentonit, ale jeśli są perfumowane to mix zapachów będzie morderczy. Najlepszy jest pellet - tani, pachnie drewnem, świetnie pochłania wilgoć i zapach i łatwo się sprząta)
- kot jest chory i trzeba go zabrać do weterynarza.
Jak
Sprzątane ma niemal zaraz po sraniu, rodzaj żwirku nie miał najmniejszego znaczenia.
To może twój brat się źle
@RubinWwa: tak mówi każdy kociarz!
@Zergall: @RubinWwa: jak człowiek sra to gówno wpada od razu do wody i po minucie znika, te koty już wam mózgi wyparły xDDD
Niektórzy ludzie są bardziej
@Onomastyka: wiesz co przyznaje ze po latach sie doczytalem mniej wiecej na co mogl "chorowac" ten nasz kot (wygryzal sobie futro) ale to nie jest tez tak do konca bo ten kot kiedys tam wyjechal na bardzo dlugie wakacje gdzie wychodzil gdzie chcial (a zarl to samo) i mu to futro odroslo ¯\_(ツ)_/¯ jeszcze w ciazy kotka wrocila i
Problemy behawioralne to już zupełnie inna bajka i zależą od wielu czynników - charakteru, tego czy są/kiedykolwiek były wychodzące, czy w domu są inne koty, czy są sterylizowane itp. itd. I owszem, od tego, że "jest im źle" mogą zacząć chorować, np.
@farara: przypomina mi sie pasta dotyczaca gotowania. Wpisujesz "proste zarcie dla studenta", a tam przepisy z produktami, ktorych nazwa juz brzmi