Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +18
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

Runaway28 +4
źródło: 1000044439
Pobierz

źródło: comment_1609717897aTgNDinXKFtm7z4FkplMpd.jpg
PobierzNa swoje 10 urodziny dostałem Quake: The Offering. Wielkie półmetrowe pudło zawierające pierwszego Kłejka wraz z obydwoma dodatkami. Moja pierwsza oryginalna gierka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@syn-kolezanki-twojej-star3j: Już jest. Połowa wykopu ogląda "Rolnik szuka Żony" i podobne programy i wspomina CDA i Gamblera sprzed 20-25 lat. Dochodzi do tego, że młodsza część uważa, że nie można być tak starym i to niemożliwe pamiętać tak stare rzeczy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam w wieku 13 lat, juz gralem competitive w Guild Wars i ogarnialem lepiej niz pol teamu. Wiadomo, mentalnosc nie ta, ale czlowiek juz sama gierke kumal. Zawsze mialem beke z debili w internecie, co pisali hurr durr gta/cs od 18 roku zycia.
Sam w postala mlocilem jak mialem z 10 i na sympatycznego czlowieka wyroslem.
@ArmandoV2: Gościu, ty masz prawie 30 lat i nie umiesz pisać ( ಠಠ)
trzydzieścitce, trzydzieścitki, ci niepotrzebnie dużą literą, "tak, że" zamiast także, niepotrzebny przecinek w mimo że_ (nigdy nie stawia
Po samej riposcie i stylu pisania obstawiam, że ten typ to nie dziecko a jakiś zwyrol szukający dzieci do party. Wiele takich ludzi jest w internecie dlatego też dzieci nie powinny
@ale-fruwa-kosmonauta: CO XD