Wpis z mikrobloga

@wolfKida: ależ ten Konrad musiał mieć przepalone styki po takiej ripoście. Zgaszony jak pet przez 10 letniego podlotka xD Ooo wielki pan dorosły i poważny, chciał być fajny, bo wiecie 10 latek to do książek a nie grać (zwłaszcza teraz, jak mają MIESIĄC wolnego od szkoły ciągiem) :D

Na swoje 10 urodziny dostałem Quake: The Offering. Wielkie półmetrowe pudło zawierające pierwszego Kłejka wraz z obydwoma dodatkami. Moja pierwsza oryginalna gierka
  • Odpowiedz
ekwiwalentem Grażyn >50 piszących wszystko CAPSem z których wszyscy inni maja bekę. Takie prawa natury.

@syn-kolezanki-twojej-star3j: Już jest. Połowa wykopu ogląda "Rolnik szuka Żony" i podobne programy i wspomina CDA i Gamblera sprzed 20-25 lat. Dochodzi do tego, że młodsza część uważa, że nie można być tak starym i to niemożliwe pamiętać tak stare rzeczy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wolfKida:
Sam w wieku 13 lat, juz gralem competitive w Guild Wars i ogarnialem lepiej niz pol teamu. Wiadomo, mentalnosc nie ta, ale czlowiek juz sama gierke kumal. Zawsze mialem beke z debili w internecie, co pisali hurr durr gta/cs od 18 roku zycia.
Sam w postala mlocilem jak mialem z 10 i na sympatycznego czlowieka wyroslem.
  • Odpowiedz
@wolfKida: Kiedyś grając w pewne mmo dostałem się do znanej w tamtym świecie gildii, w której po wielu latach istnienia byłem pierwszą przyjętą i dość długo jedyną niepełnoletnią osobą mając bodajże niecałe 13 lat. Świetnie było z nimi grać, tym bardziej że też mnie szanowali. Szkoda, że dzisiaj są oni w wieku rodzicielskim i nie mają czasu na "zjazdy", które wtedy raz do roku były normą, gdy ja jeszcze nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
byli bardziej ogarnięci niż Ci po 30tce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Także uśmiałem sie widząc to, mimo, że sam do 30tki zbliżam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ArmandoV2: Gościu, ty masz prawie 30 lat i nie umiesz pisać ( )

trzydzieścitce, trzydzieścitki,
ci niepotrzebnie dużą literą, "tak, że" zamiast także, niepotrzebny przecinek w mimo że_ (nigdy nie stawia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wolfKida: Ciekawe, że nikt nie widzi nic złego w tym, że tak młode dziecko w wieku 10 lat ma już taki level w tego typu grze i udziela się na fejsbuku który też jest dla osób starszych od niego.

Po samej riposcie i stylu pisania obstawiam, że ten typ to nie dziecko a jakiś zwyrol szukający dzieci do party. Wiele takich ludzi jest w internecie dlatego też dzieci nie powinny
  • Odpowiedz
Ostatnio wlasnie w GTA 5 Online poznałem chłopakow ze Słowenii w wieku 16 lat. Zapytałem się jednego z nich, ile gra w tą grę, a ten na to, że od momentu, kiedy wyszła :) Czyli miał 9 lat jak rozpoczął. Podobno jego ojciec pogrywał, on się wkręcił i tak już mu zostało.
  • Odpowiedz