Wpis z mikrobloga

W końcu Arsenal gra jak Arsenal, długo na to czekałem. Saka na prawym skrzydle i Smith Rowe na środku odmienili całkowicie zespół. Póki co najlepszy mecz Arsenalu w tym sezonie. Chciałbym tam jeszcze zobaczyć Rodrigo De Paula, który może grać zamiast Xhakiw parze z Parteyem jak w reprezentacji Argentyny lub zamiast Smith Rowe jak w Udinese, który wiadomo, że nie rozegra wszystkich spotkań i nie chciałbym by go zajechali jak Wilshere'a.

Jeżeli dzisiaj wygrają spotkanie z WBA, bo z Arsenalem nigdy nie wiadomo i 2-0 to niebezpieczny wynik ( ͡° ͜ʖ ͡°) to klub może awansować na 11 miejsce z 6 punktami straty do top4.

btw. ale śnieżyca
#mecz #arsenal
Pustulka - W końcu Arsenal gra jak Arsenal, długo na to czekałem. Saka na prawym skrz...

źródło: comment_16096195453dN9ZTNjYARTbenphLcRjC.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarekAntoniusz: Niby tak, ale z Burnley na Emirates przegrali. WBA też nie jest źle poukładane pod Samem.
@vaporizer:

Willian i dzban Pepe na ławce i gra odmieniona

Pepe Arteta nie lubi, więc to nie problem, a Willian chory, więc Mikel nie miał wyjścia, a że Saka z Martinellim grali lepiej to nie miał zbytnio wyjścia, bo w grę wchodziła jego posada. Jeszcze pozbyć się jego kolejnego ulubieńca -
  • Odpowiedz
W końcu Arsenal gra jak Arsenal

@Pustulka: Dokładnie to samo pomyślałem po pierwszych trzydziestu minutach. Miejmy nadzieję że to nie chwilowy przebłysk, a zapowiedź konkretnego powrotu na właściwe tory

wba które spada w tym sezonie

@MarekAntoniusz: Tego spadku WBA nie byłbym taki pewien ( ͡° ͜ʖ ͡°) Big Sam nie przyszedł tam żeby spaść z ligi ( ͡°( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
Tego spadku WBA nie byłbym taki pewien ( ͡° ͜ʖ ͡°) Big Sam nie przyszedł tam żeby spaść z ligi

@kyloe: No i nie grają źle, właśnie strzelili (nieuznaną) bramkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pustulka Xhaka hamulcowy wiadomo do sprzedaży lecz to się nigdy nie wydarzy, Rodrigo De Paul nie widziałem go nigdy w akcji ale już był tu jeden talent z serie A a teraz grzeje ławę w Atleti. Ciężko będzie ściągnąć teraz w styczniu kogoś sensownego do środka pola, można żałować ze nie zgarnęliśmy Nkunku jak była okazja bo z tego co pamiętam było blisko.
  • Odpowiedz
Rodrigo De Paul nie widziałem go nigdy w akcji ale już był tu jeden talent z serie A a teraz grzeje ławę w Atleti.

@vaporizer: Rodrigo gra lepiej od Torreiry, w Seria A się prezentuje świetnie czy to będzie mieć przełożenie na Premier League, kto wie, nikogo lepszego Arsenal nie ściągnie, a wypożyczenie Isco mi niezbyt pasuje.

W lecie Ceballosa mógłby zastąpić Guendouzi, który udanie spisuje się w Hercie, może
  • Odpowiedz
@karolzzr: Nie i gdyby nie to, że Luiz i Willian byli chorzy nawet by nie spróbowałby z Martinellim i Saką na obu skrzydłach, a jego głowa bliska ścięcia ze Smith Rowe. Bellerin i Xhaka dalej grają niezależnie o formy. Póki co to Saka ze Smith Rowe i Martinellim oraz jako taka gra Lacazette uratowały mu posadę. Poza tym 1,5 dobrego meczu to trochę za mało, 10 spotkań przed tym z
  • Odpowiedz
A Willian to mam nadzieję dał tylko odpocząć Gabiemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Gniewo_: Akurat tutaj nie miałem nic przeciwko jego zmianie, przy wyniku 4-0, ale tak pokazał się ze złej strony. Liczyłem też, że zejdzie Lacazette zmieniony przez Pepe by też dać mu odetchnąć.
  • Odpowiedz