Aktywne Wpisy

MG78 +180
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

Jeżeli dzisiaj wygrają spotkanie z WBA, bo z Arsenalem nigdy nie wiadomo i 2-0 to niebezpieczny wynik ( ͡° ͜ʖ ͡°) to klub może awansować na 11 miejsce z 6 punktami straty do top4.
btw. ale śnieżyca
#mecz #arsenal
źródło: comment_16096195453dN9ZTNjYARTbenphLcRjC.jpg
Pobierz@vaporizer:
Pepe Arteta nie lubi, więc to nie problem, a Willian chory, więc Mikel nie miał wyjścia, a że Saka z Martinellim grali lepiej to nie miał zbytnio wyjścia, bo w grę wchodziła jego posada. Jeszcze pozbyć się jego kolejnego ulubieńca -
@Pustulka: Dokładnie to samo pomyślałem po pierwszych trzydziestu minutach. Miejmy nadzieję że to nie chwilowy przebłysk, a zapowiedź konkretnego powrotu na właściwe tory
@MarekAntoniusz: Tego spadku WBA nie byłbym taki pewien ( ͡° ͜ʖ ͡°) Big Sam nie przyszedł tam żeby spaść z ligi ( ͡°( ͡° ͜ʖ
@kyloe: No i nie grają źle, właśnie strzelili (nieuznaną) bramkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vaporizer: Rodrigo gra lepiej od Torreiry, w Seria A się prezentuje świetnie czy to będzie mieć przełożenie na Premier League, kto wie, nikogo lepszego Arsenal nie ściągnie, a wypożyczenie Isco mi niezbyt pasuje.
W lecie Ceballosa mógłby zastąpić Guendouzi, który udanie spisuje się w Hercie, może
@Gniewo_: Akurat tutaj nie miałem nic przeciwko jego zmianie, przy wyniku 4-0, ale tak pokazał się ze złej strony. Liczyłem też, że zejdzie Lacazette zmieniony przez Pepe by też dać mu odetchnąć.