Aktywne Wpisy

Minieri +535
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +49
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Pierwszą dwusetkę w nowym roku chciałbym zadedykować sam sobie ;) A wynagrodzić samego siebie mogę kwadratem... Powiększony z 23x23 do 30x30 :)
Przy okazji muszę nadmienić że latanie po górkach na kasecie 11-28 (chyba) to masochizm. Ale do wiosny jeszcze na niej dokręcę co nieco i zmienię na jakąś emerytalną. żeby mnie nogi nie bolały i co bym zadyszki na płaskim nie łapał :)
Total explorer tiles 9015
Max cluster size 1344
Max square size 30 x 30
#rowerowyrownik #kwadraty
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
źródło: comment_1609609843zxt2DBD2t4J5IMddQYnfgh.jpg
PobierzDla mnie w sam raz w lato to takie 120km a Ty tutaj odwalasz 200 w styczniu, gdzie ja z moich 50 zadowolony o spadam bo brzydko xd
Każdy kilometr to powód do zadowolenia ;)
Jesteś Pan szalony(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@MordimerMadderdin: Jak to jest ta sama, którą miałeś jak ostatnio razem jechaliśmy, to na moje oko to jest 11-23. U siebie mam 11-28, więc wiem jak wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Alt-: Okolice Wadowic, Marcyporęby i Witanowic
Ale jak to tak? Co tu się zadziało? Pokażesz mapkę ze Statshunters przed i po? :D
No i dzięki :)
https://www.statshunters.com/share/fa3fda084f4d/heatmap/tiles
źródło: comment_16096264283AQ7yiK2KRJtb9bJ7vCk8m.jpg
Pobierz