Aktywne Wpisy

Salido +341
Minął 24. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
107 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
110 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
107 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
110 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-9
Pobierz
goferek +385

![Chiny budują kolejną wielką zaporę i wywołują wielki strach [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f662a6eaf00ae65eacea23a403a30562dc43625beb80721479d4be910f5eebd9,q80.jpg)

Być może podsumowania nie zawsze są najlepszym pomysłem, ponieważ może się zdarzyć taki rok, który nie będzie obfitował w interesujące wydarzenia. Na szczęście 2020 taki nie był, ale muszę zaznaczyć również, że jest to tylko moje - czysto osobiste - zestawienie.
Ogólnie - jest dobrze! (kolejność przypadkowa)
- Fallout: Sonora jest tłumaczone na angielski
- Modyfikacja do New Vegas - Arizona, A Legion Expansion dodająca nowe tereny za drugim brzegiem rzeki Kolorado oraz wiele nowych zadań, jest rozwijana w dalszym ciągu...
- ... tak samo zresztą jak wielkie modyfikacje typu Frontier czy Miami
- ... podobno zresztą jak legendarne **Mutants Rising*
- czy Fallout et tu, czyli już ukończony projekt przeniesienia Fallouta 1 na silnik Fallout 2
- Bardzo dużą popularność zyskał mod Fallout 4: New Vegas (remaster NV na silniku 4)
- Oba projekty poświęcone tzw. Van Burenowi (oryginalny Fallout 3) są w dalszym ciągu rozwijane, a Fallout Yesterday już pod koniec stycznia powinien mieć premierę swojej trzeciej już wersji. Tym razem zwiedzimy m.in. Fort Abandon oraz Bractwo Stali, więc lokacje dość duże i ważne dla fabuły. Na drugi projekt (na silniku Unity) będziemy czekać o wiele dłużej.
- Nieoceniony @Kubeusz89 przetłumaczył na język polski m.in. mod do Fallout Tactics, czyli Fallout - Children of the Apocalypse. Nie jestem na bieżąco z projektami przy których pracuje, ale zawsze możecie napisać do niego, jeżeli chcielibyście pomóc przy tłumaczeniach albo dowiedzieć się więcej. Generalnie tego typu aktywność dla społeczności zasługuje na szacunek i uznanie :) Ja z tego miejsca @Kubeusz89 bardzo dziękuję.
Chętnie przeczytam, na co Wy najbardziej czekacie, jakie mody ogrywacie albo co niesłusznie pominąłem. Absolutnie nie jest to wszystko, co się w tym falloutowym świecie dzieje. Ja w tej chwili najbardziej czekam na kolejne odsłony Yesterday, ale na ukończenie tej modyfikacji poczekamy minimum dwa lata.
Życzę sobie i Wam, żeby nadchodzący 2021 rok był jak najlepszy dla fanów gier Fallout.
#fallout #falloutmod #crpg #rpg #postapokalipsa #vanburen
źródło: comment_16094182122QxHEwxAQABLzgnSwsPSdP.jpg
Pobierz@Sagez: te gry nie są na tym samym silniku?
edit: https://fallout.fandom.com/wiki/Light_support_weapon
Lepiej przed zagraniem w New Vegas zagrać w 1 i 2, ale jak nie dasz rady zagrać w te ''starocie'', to zagraj w samo New Vegas. New Vegas po prostu szanuje
@Sagez: W te stare grałem dawno temu, choć 2 o ile pamiętam do końca nie przeszedłem. Dzięki za odpowiedź. Ja przyznam, że na F3 swego czasu czekałem bo jarały mnie filmiki jakimi go reklamowano (klimat ameryki lat 50/60 i fascynacji atomem, wszystko w klimacie Fallouta). Zdawało mi się, że coś dobrego z tego wyjdzie ale ostatecznie jakoś nigdy nie