Aktywne Wpisy

MonazoPL +134
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
LukaszN +259
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz

Link do transmisji: https://www.metalnews.pl/koncerty/vader-dofinansowanie-ze-srodkow-funduszu-na-koncert-online-30-12/
#metal #deathmetal #polskimetal #muzyka #koncert #metalnews
źródło: comment_16093551627EEYagtZemfOyGemwi9GgT.jpg
PobierzCzy ja dobrze zrozumiałem, że ta kasa poszła na przygotowanie zapisu video z koncertu i puszczenie go
@bodziodestruktor: ćpałeś? XD Pierwszy przykład z brzegu: KAT.
@bodziodestruktor: xD
Co się stało od tamtego czasu?
Czy może po prostu legenda sprzed lat jest nadmuchana? Nie łączy mi się to w całość po prostu,
Niemniej Vader przetarł szlaki dla zespołów zza żelaznej kurtyny i samo to było i jest wyczynem niepospolitym. To, że teraz MTV nie kręci dla nich teledysków i mniej festiwali obrabiają niż za młodu to nie świadczy o 'upadku'.
Jest to moja subiektywna ocena. Wielkim fanem Vadera nie jestem. Na kilku koncertach byłem. Trochę słuchałem i tyle. Moim zdaniem jest dużo
Komentarz usunięty przez autora
NIe twierdze obiektywnie że zespół jest zły, subiektywnie dla mnie za mało ekstremy.
@bodziodestruktor: MOim zdaniem Behemoth po prostu daje dobry teatralny show na najwyższym poziomie i tyle.