Aktywne Wpisy
mateo2111 +802
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +25
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

źródło: comment_1608653426mCLMqKAuqHbeGYen1kwWK6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@OddajButa123: chyba całkiem normalny tylko głupią minę zrobiła
@Bellie: jest zwyczajnie brzydka. Ja wiem, że w dzisiejszych czasach kobiety są nauczone, że bycie nie ulaną i w miarę zadbaną to już z automatu 8/10 (do czego doprowadzili wszelkiego rodzaju komplemenciarze i desperaci), ale czasem potrzeba lekkiego reality check.
Zgryz, oczy, podłużna twarz, duży nochal. Plus to, co ją szpeci z własnego wyboru, czyli tragiczne okulary i nienajlepsza
@OddajButa123: bo cucki, spermiarze i stare dziady obskakuja ja codziennie. Przesyt ma.