Wpis z mikrobloga

@aulus atak najlepszą obroną. Nawet mając 1 metr 59 centymetrów bym się na nią nie połasił. Zwłaszcza z tym zdjęciem. Wale fejkiem na odległość.
  • Odpowiedz
@Bellie: Masz rację, i oni też o tym wiedzą, ale tak działa wyparcie - stąd zaniżają tę ocenę.
Jestem 100% blackpill, ale już po etapie rozązalenia / zaprzeczania, dlatego rozumiem ten ból panów powyżej, bo doskonale wiedzą, że nawet z takim opisem i przeciętnym wyglądem ta kobieta zgarnia mnóstwo matchów. W drugą stronę by tak nie było.
  • Odpowiedz
Jakie s----------e tutaj wychodzi, za kazdym razem czytam te zale i nie wierze, ze wy funkcjonujecie w spoleczenstwie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@shnitzel: no nawet Kaja Godek nie byłaby taką poczwarą gdyby schudła i zrobiła inną fryzurę niż ala p------a feministka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale myślę, że łatwiej się powyżywać na innych niż przejąć kontrolę nad swoim życiem, ciałem, chorym umysłem.
A ta dziewczyna tutaj - no kurde zwykła dziewczyna, nieco chamska, bo ludzie z klasą takich tekstów nie piszą. Już po zdjęciach widać, że jest mega
  • Odpowiedz
@01ab: to powiedz mi jakim cudem twoja matka wyszła za twojego ojca? I ci wszyscy twoi znajomi, kuzyni - wtf, czemu oni są w związkach pomimo bycia przeciętnymi? I czemu zakładasz, że jak ktoś jest chadem to na pewno nie ma ochoty na ustatkowanie się i wierność?
  • Odpowiedz
to powiedz mi jakim cudem twoja matka wyszła za twojego ojca?

@Bellie: ne było social media które sprawiły że mamy właśnie taką sytuację.

I czemu zakładasz, że jak ktoś jest chadem to na pewno nie ma ochoty na ustatkowanie się i wierność?

@Bellie: bo kobiety się z takimi umawiają a potem płaczą że zostały wykorzystane, że faceci to chamy i że "chcą tylko jednego".
  • Odpowiedz
@01ab: tak, wina social mediów. Nikt Cię nie zmusza do ich używania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bo kobiety się z takimi umawiają a potem płaczą że zostały wykorzystane, że faceci to chamy i że "chcą tylko jednego".

no i bardzo dobrze. Koniec końców większość uczy się, że uroda to nie wszystko i to samo w odniesieniu do facetów, którzy siedzą we friendzonach u jakichś księżniczek.
  • Odpowiedz
tak, wina social mediów. Nikt Cię nie zmusza do ich używania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Bellie: (_ ) ale ja nie używam, to właśnie różowe używają w nadmiarze i potem takie efekty
  • Odpowiedz
to poszukaj takich co nie używają. Gdzie problem?

@Bellie: nie ma już takich, różowa po 5 min samotności instaluje tindera i czeka na chada
  • Odpowiedz