Wpis z mikrobloga

@Lrrr: To co wypisane to #!$%@?, najgorsze są ciągle te akty i akty. Niech dadzą inny sposób levelowania do 60+. Wtedy by zrobili, wbijasz 60lvl otwierają się mapy. I już byłbym zadowolony
  • Odpowiedz
@Cenwargh: no to już opanowałem do tego stopnia że w 5-6h jestem w stanie na SSF do map dolecieć, ale granie HC totalnie odpada dla mnie z tego powodu (i kilkudziesięciu innych xD)

@entryproc: prawda, ale coraz częściej widać posty które jebią po GGG i Poe konkretnie (i słusznie) bo fakt że heist idzie core to żart xD Od dawna czuje że poe to moja druga praca, ale teraz to już totalnie przesadzili xD Jeszcze niech wrócą harvest i jedną mape robisz 30 minut bo masz dziesiątki gównianych rozpraszaczy.

@PaniFral: irytujące mechaniki to chyba domena poe xD dorzuć do tego totalny brak czytelności tych mechanik albo wrzuć je za jakimś #!$%@? RNG (alva, triale, syndykat, map dropy itd) i elo xD Ostatni raz syndykat robiłem chyba w lidze syndykat teraz tylko klikam na pałe nawet nie
  • Odpowiedz
ehh ciężko się źle mówi o grze w którą się tyle gra i się ją lubi ale to #!$%@? prawda, jest źle xd

@entryproc: mnie po tysiacach godzin w poe najbardziej denerwuja chyba unveile na ten moment, laby robisz raz szybko, lvlujesz 5-6h i jestes w mapach, delva mozesz nawet nie robic na ten moment bo i tak w sumie nic tam nie ma po nerfach w miastach, ustawianie syndicate
  • Odpowiedz