Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @Scaab. Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że cd project będzie ciągle rósł. Kupowałem akcje po 443 zł... Kupiłem je za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

#cyberpunk2077 #cyberpunk #afera #sadowehistorie #pytanie #gielda #cdprojektred #inwestycje #gpw
Radek41 - Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @Scaab. Wie...

źródło: comment_16080490956RC80kZZdc4wy6iiSu3lvu.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radek41: powiedz mi proszę, że to pasta xD jak można byc takim idiotą, żeby kupować na górce i to w dodatku przez kapitalizacją inwestycji pod postacią wypuszczenia gry na rynek?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Radek41: Pomijając już tą pastę, mam taką teorię, że CDPR celowo wydał gniota bo grają na spadkach akcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydadzą poprawki, włączą AI no i akcje wystrzelą (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz