Wpis z mikrobloga

@SebaD86: Jaka bzdura... Po fabrykach to większość kobiet się urabia. Jak się przechodzę po hali u mnie robocie, to kobiety nie tylko zapierdzielają równo, to i jeszcze ciężkie dechy wkładają i wyjmują z maszyn. Kiedyś tak stanęłam na 5 minut za jedną kobietę, to ja dziękuję, ręce mi opadły po chwili. No ale tak, tylko faceci się urabiają.
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: 1i3 ojojoj musisz słuchać od kogoś, że może masz depresję. U nas nikt się o nic nie pyta masz zapier***ać i elo, 2. no tutaj to prawda, przykro, ale nie trwa u wszystkich kobiet to aż tydzień tylko jakieś 3/4 dni najczęsciej. 4. też nie musisz, nawet fajniej moim zdaniem jak nie masz 1000 znajomych na fb i nie latasz ciągle gdzieś z ludxmi, 5 nie musisz, 6. a
  • Odpowiedz
@SebaD86: Po lewej widzę osoby z klasą, niczym artystki w galerii, normalnie lub stylowo ubrane, a po prowej... sami skończeni robole.
A przecież facet robolem być nie musi.
Najwyraźniej to obrazek dla mentalnych roboli, by mogli się utożsamić z głupszą, prawą stroną obrazka i mieć o to żal do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Było się uczyć! ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@SebaD86: a ja to bym się z kobietą nie zamienił. Co z tego że ma takie czy inne ułatwienia jak co miesiąc ma ciotę i jest niestabilna emocjonalnie, do tego jest na jednego strzała i ma dużo większą presję społeczną związaną z wyglądem...
a poza tym nikt nie narzuca mężczyzna pracy fizycznej, to jest raczej przywilej niż coś złego, bo można być debilem i nadal sobie życie ułożyć. Kobiecie która
  • Odpowiedz
drugi już post w gorących na ten temat że życie kobiety jest usłane różami bo mogą eksploatować swoją w----ę. Nie wiem czy prymitywizm tego portalu już mnie smuci czy obrzydza.
  • Odpowiedz
Od obydwu płci wymaga się określonych rzeczy, zachowania, działań itp. Z mojej strony mogę powiedzieć że życie kobiety nie jest łatwe, głównie ze względu na jej fizjologię i bycie "tą słabszą płcią". Okres co miesiąc to jedno, ja jak go mam to przeklinam się za to że nie jestem facetem. Plus często bolesna owulacja oraz wahania nastrojów związane ze zmianami cyklu. Większość kobiet musi też znieść kwestię ciąży i porodu, po którym
  • Odpowiedz