Aktywne Wpisy

MonazoPL +110
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

#childfree #antynatalizm #czujedobrzeczlowiek #jestwpyte
źródło: comment_1607498631qWdYZSDKlNRJYtLYE72mzZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Na moje super ze masz druga polowke ktora ma takie samo zdanie. Najgorsze to kochac kogos, kto chce czegos innego od zycia.
Mogliście żyć swoim szczęśliwym, bezdzietnym życiem i nie informować o tym świata. A teraz hurrdurr nie wyzywaj
@Sandrinia
Nic, tylko zapytałem :-) szanuje oczywiście :-)
Wywołuje zażenowanie, a jak dziecko jest całe upaprane, czy bezzębne to jeszcze obrzydzenie, a o co chodzi?
Jeśli kogoś triggeruje tak łagodny śmieszny obrazek to powinien się zastanowić czy aby jednak fakt posiadania dzieci, i niedogodności z tym zwiazanych nie powoduje u niego jakiejś frustacji ¯\_(ツ)_/¯