Aktywne Wpisy
JaX92 +6
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

dywergent +6
macie jakas umiejetnosc z ktorej jestescie dumni?
źródło: 1756689808067022
Pobierz

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".
#remontujzwykopem #remont
źródło: comment_1607494724grvkbj79nDYrsEovCDQP1x.jpg
PobierzCoś w okna włożysz, jakieś rolety?
@Ziutek_Grabaz: Do tego mam palnik (używany też do creme brulee na przykład) lub piekarnik lub patelnię nawet. Argument o przypalaniu cebuli to zawsze najbardziej zabawny argument przeciw kuchenkom indukcyjnym :)
@Ziutek_Grabaz: Oczywiście, ale rozmawiamy o kuchni w domu jeśli nie zauważyłeś :))) Op nie jest kucharzem co udowadnia fakt, że piekarnika nie zainstalował na ludzkim poziomie.
@kupczyk: ja jeśli już to też ale uważam ogólnie opalanie cebuli za przereklamowane i to taka polska tradycja tylko z pokolenia na pokolenie, że opalana cebula musi być ale jak pytałem babki czy ciotki to nie miały pojęcia czemu tak robią. Po prostu tak je nauczono. Ponoć w ksiazce "Legendy i zabobony polskie" napisano,
W ogóle błysk w meblach to tylko dla tych, którzy sprzątaczkę mają