Aktywne Wpisy

PanRatel +930
#nieruchomosci znów w Sztumie? Za co?
źródło: temp_file6180930343547840922
Pobierz
ZnienawidziszMnie +387
Codzienne fire axe aż do wbicia w top1 gorących #tibia
Jakoś ta b--ń najbardziej utwkiła mi w pamięci ( ͡º ͜ʖ͡º) wstawiajcie wasze ulubione bronie z tibijki
Jakoś ta b--ń najbardziej utwkiła mi w pamięci ( ͡º ͜ʖ͡º) wstawiajcie wasze ulubione bronie z tibijki
źródło: temp_file8222307240960426194
Pobierz

Remont dobiegł końca i chciałem się tylko pochwalić bo poza wylewką wszystko robiłem samemu po godzinach, ogólnie jestem zadowolony i tak szczerze to niewiele bym chciał zmienić. Grunt, że można już mieszkać. Wulgaryzmów jak coś nie wychodziło już nie pamiętam, za to często sobie powtarzałem w różnych sytuacjach "będziesz pan zadowolony".
#remontujzwykopem #remont
źródło: comment_1607494724grvkbj79nDYrsEovCDQP1x.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kupczyk: Za każdym razem jak podejdzie do lodówki to od razu sobie przypomni, że trzeba jeszcze dziecku coś dać. Taktycznie.
Najpierw ktoś wymyślił żeby w opuszczone XIX wieczne fabryki przerobić na przestronne surowe mieszkania, spoko, zwyczajnie eksponowało się cegłę która już tam była żeby zachowiać industrialną przeszłość mieszkania, były kable na wierzchu, wysoki sufit, lapmy fabryczne, mało elementów dekoracyjnych.
30 lat później Polacy obkładają ściany domów jednorodzinnych z pustaków gipsową imitacją piaskowca który pasuje co
źródło: comment_1607508439sftYKCoQnrOYDeyVWLJjHA.jpg
PobierzNieważne że masz duzy salon, to i tak musisz mieć upchany w kącie narożnik i przy nim mały stilik i na przeciwnej scianie TV a pod nim mała komoda.
Na srodku oczywiscie dywan.
Komentarz usunięty przez autora