Aktywne Wpisy

Hatsuban +277
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
PorkaTurbo +360
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

Wymagania bardzo niskie, praca zdalna na okolo 24 miesiace
pieniadze - ciezko powiedziec ale strzelam przedzial 120-200 euro dziennie netto, wiec chyba nie tak zle jak na takie wymagania
doswiadczenie jako PMO support by sie przydalo ale nie wiem czy jest wymagane
We have a very nice staffing opportunity. Our client contact is looking for a (junior) resource that can support the client’s PM with PMO Admin support work (no content required, mainly admin support). Brief summary of key requirements can be found below. The services can be delivered fully remotely, would start in January, and would extend for 24 months.
Key requirements:
Fluent in English
Good slide building skills
Can take and consolidate notes
Well-versed in typical MS tools (Excel, PowerPoint, Word)
The role is a PMO support (admin and support to a client’s PM) in context of an APS implementation (roll-out phase)
#pracaitbruksela #praca #pracazdalna #pmo #office #damprace
Przy okazji chciałbym Ci podziękować :) Rozmawiałem z Tobą tutaj i na FB parę lat temu gdy zaczynałem robić w testach, trochę mnie do tego przekonałeś i teraz mam fajną pracę i fajne pieniądze. Dziękuję! :)
@wykopowy_brukselek: jak byś miał, to daj znać
@wykopowy_brukselek: to dawaj na priv ;)