Aktywne Wpisy
Hi_grzes +87
Wykopki, nie pije od kwietnia a nie mam się komu pochwalić bo jestem samotnie mieszkającym kawalerem trochę po trzydziestce także chwalę się tutaj.
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
baltek 0
#mieszkanie #nieruchomosci #blokowisko #kredythipoteczny
mikri nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy mieszkania na parterze w bloku 4 piętrowym? jest fajne mieszkanie, wszystko na plus tylko nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy i minusy, blok bez windy
mikri nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy mieszkania na parterze w bloku 4 piętrowym? jest fajne mieszkanie, wszystko na plus tylko nigdy nie mieszkałem na parterze
jakie są plusy i minusy, blok bez windy
Bo ja pamiętam, kiedy cała rodzina się modliła przy odpalaniu - a w ogóle przedtem ojciec wychodził kilka minut wcześniej rzucając sakramentalne ,,ja już idę palić auto".
#samochody #fiat #maluch #gimbynieznajo
@camelinthejungle: Jest jedna. Napęd na tył( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra, to pytania:
-ile razy robisz naprawę główna w roku?
-ile razy w tygodniu smakujesz zwrotnice?
-jakim cudem nie zgniła Ci jeszcze podłużnica trzymająca resor?
Ogólnie koloryzujesz. PRL minął i słusznie a Ty masz nawyki jak za tamtych czasów.
Realia były takie, że wepchnięto małe, miejskie autko na zakupy ludziom, jako auto uniwersalne do czego się nie nadawało. ‚Czar’ PRLu czyli dziadostwo, bylejakość łatanie sznurkiem i gumą
@bigger: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- hamulce klocki,
- dwa razy tłumik,
- czujnik położenia wału,
- dwa akumulatory,
- pompka spryskiwaczy miesiąc temu.
miałem dopóki nie zdałem prawka i nie zacząłem się w ich temat zagłebiać, było tak również z innymi "polskimi" "autami". To szroty, które po prostu były i tyle, nie ma co się spuszczać że były one zajebiste. Jednym z ich plusów było między innymi łatwość naprawy, no po #!$%@? bo trza