Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +163
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
zielonykszak +102
Bo ja pamiętam, kiedy cała rodzina się modliła przy odpalaniu - a w ogóle przedtem ojciec wychodził kilka minut wcześniej rzucając sakramentalne ,,ja już idę palić auto".
#samochody #fiat #maluch #gimbynieznajo
No to jak to jest, że samochód bezawaryjny, a każdy jedzie w trasę 50km z walizką części zapasowych i zestawem kluczy?
Czy statystycznego posiadacza Corolli czy Golfa w tamtych czasach obchodziło jak łatwo się wyjmuje silnik albo po ile są pierścienie
@s0krates: noooooo xDDD
Odpowiednikiem tego w skali kraju jest, jak ktos wymienia zalety p0lski, "jestesmy w Unii, mozesz pracowac gdzie chcesz w Europie" xDDD No super zalety kraju albo auta - jak nie pasuje to latwo dopchac / pozbyc sie xDDD
Ogolnie
@Feiro: A gdzie łyżka do wymiany dętek?
@Bartholomaeus: Najlepsze jest to że odpalało sie te padło tymi dźwigienkami, a nie kluczykiem, a więc prawa ręka w dół i zaciągam niczym ręczny słuchając obiecującego "chłe, cłe, chłe...".
Jeśli odpalił to 5-osobowa rodzina pakuje się na siedzenia poprzez dwoje małych drzwi i jedziemy.
@szafer: Trzeba się nie znać na motoryzacji, żeby nie wiedzieć o sentymencie Francuzów do Citroena 2CV i wschodnich Niemców do Trabanta.
@duncanidaho2:
co masz na myśli?
@Bartholomaeus: ty mi o sraluchu mówisz, a ja zapobiegawczo chodziłem odpalać Skodę Felicie, nad którą Janusze i Zenki się latami spuszczały jaka dobra kurrrła pirszo z foldzwagenem robiono.
@Bartholomaeus:
Ojciec ?
miałem chyba 6 albo 7 małych fiatów i owszem część z nich była udręką ale końcówka produkcji "el" albo bis to już ciekawa konstrukcje
potem cc900 to był przeskok w inny wymiar :)
To pomyśl że jeździłem Mercedesem A190 z 2000 roku czyli autem podobnego segmentu - małe piździdełko.
Merc:
-Automat
-125 KM
-Grzana dupa, szyby w prądzie, tempomat, ESP, ASR
-0-100: ok. 9 sek
Maluch z 2000 roku:
-26 KM
-4 koła
-Silnik
-0-100: Tak
To jest przecież