Aktywne Wpisy
Julxe +15
Doprowadza mnie do szału to jak polackie społeczeństwo traktuje Ukraińców.
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#
kocimietka_BB +79
Oto polski piłkarz Marcin Bułka i jego partnerka Ecram Sallam pochodząca z Maroko.
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie
Że od pięciu lat nie dostałem ani grosza więcej? Że zielonka bez jakiejkolwiek wiedzy ma taką samą stawkę jak ja po 9 latach? Że sam mam wiedzę większą niż 20 letni pracownicy na moim stanowisku? Wiecznie słyszę tę samą ściemę, że mam najwyższą stawkę w firmie, a się okazuje, że jest zupełnie odwrotnie. Na chu... ja się staram? Regularnie szkolę młodych pracowników, nie rzadko podszkalam doświadczonych, jak są "trudne sprawy" na maszynie to zawsze mnie wołają bo wiedzą, że #heidenhain mam w małym palcu. Z moich uniwersalnych programów #cnc korzysta cała firma, jestem w ...uj elastyczny ze zmianami, praktycznie na każde zawołanie co już pod pracoholizm podchodzi. Zawsze cicho i szybko wykonuję swoją robotę bez narzekania. Potrafię obsługiwać 5 maszyn, gdzie typowy pracownik zatrzymał się na dwóch. I co mam z tego? Gówno mam! Stres, nerwy, cholernie niską samoocenę i w sumie dość pracy na #cnc Chcę odpocząć (╯︵╰,)
I w sumie, powyższymi gorzkimi żalami sam sobie odpowiedziałem na zadane na samym początku pytanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale jak to qrfa zaadoptować do wniosku o podwyżkę, żeby miało ręce i nogi, a nie wyglądało jak proszenie się jałmużnę???
#pytanie #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@MxS89: Łomatko.
Kiedyś robiłem w takiej firmie gdzie byłem takim "nowym" co pracował ledwo rok - mimo wszystko zarabiałem tyle co ludzie którzy tam robili kilka lub kilkanaście lat, ale po roku pracy stwierdziłem, że firma to straszny januszex i dałem wypowiedzenie - od
@zaorany: CV
A potem złożyć je do innych firm.
Mam teraz troszkę więcej czasu to mogę napisać swoją historię zawodową i zebrane doświadczenie przy staraniu się o podwyżkę. Branża IT więc można powiedzieć niedaleko.
1. Pierwsza praca po studiach.
- 3080 brutto, po 3 miesiącach mieli podnieść - nie podnieśli. Przez kolejne dwa lata na prośby o podwyżki słyszałem, że w następnym kwartale zobaczymy.
2. Wyjechałem za granicę dorobić grosza
- Tu podwyżki dostawałem prawie co miesiąc-dwa. Szefowa
Komentarz usunięty przez autora