Aktywne Wpisy

ish_waw +38
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

A co do samych gogli, to jako ktoś kto nigdy na co dzień nie miał z tą technologią styczności mówię, ze są mega - kontrolery są mocne, spokojnie wytrzymują uderzenie w krzesło, jakość obrazu wyświetlając obraz monitora jest super, spokojnie można myszkować po internecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#vr #oculus #oculusquest
myłałem że klikam organizacja tworzę i już, mało tego widzę że przy tworzeniu jest adnotacja że karta musi być cały czas podpięta bo jej odpięcie grozi utratą dostępu developera, co możliwe że uwali sidequest
Może ktoś potwierdzić, co i jak?
Existing developers will have until February 1, 2021 to add verification. New developers will be required to verify starting October 8, 2020.
czyli rozumiem to tak, że nawet osoby które mają teraz organizację i korzystają z sidequest na starej zasadzie będą musaiły zweryfikować konto do 1 lutego, jeśli tego nie zrobią stracą weryfikacje konta, czyli developera, i prawdopodobnie sidequest przestanie
No to dodanie karty to nie jest nic strasznego i jakbym wiedział o tym wcześniej to bym się przygotował na to, a tak się zdziwiłem przy instalacji.
I tak miałem sobie stworzyć kartę do zakupów internetowych (tak jak Ty używam paypala gdzie się tylko da, ale nie wszędzie jest ta
@laquilat: ja liczę, ze facebook pójdzie po rozum do głowy i da oficjalne wsparcie wifi przez aplikacje Oculus, bo w sumie nie rozumiem czemu tego nie ma.
Komentarz usunięty przez autora