@CudMalina: No jeżeli wypowiadałby się ekspert np. na temat COVIDa to byłby to zgrzyt.
Zresztą widziałaś kiedyś (pewnie znajdzie się jedno lub dwa, ale pokaż trend) jakąś naprawdę uczoną i światłą kobietę, która przy okazji tematów naukowych pozuje nago? (Np. mówiąc o szczepionkach (nie liczyć Górniak XD) albo o systemach bankowych)
@Urajah: Jeśli byłyby nagie zdjęcia naukowczyni przy temacie o szczepionkach to byłoby to dziwne. Jeśli jednak naukowczyni pokazywałaby się nago w piśmie o fitnessie i mówiła jak bardzo lubi sport to byłoby to normalne.
Tu jest modelka na okładce pisma modowego. Nie pierwszy raz jest nago.
podejrzewam że ma to na celu zwrócenie uwagi. A że taki maloproblemowy i generujący małe koszta sposób jak sesja z pokazaniem odrobiny ciała na was działa to czemu nie
Bo to kontrefektywne. Może i zwraca uwagę ale również dyskredytuje sprawę, w której się manifestuje. Ktoś zauważa i zamiast wnikać o co tam niby babie chodzi tylko pomyśli "o, znowu jakaś dupą świeci" i machnie ręką. Klasyczny strzał w stopę.
@Promilus: No nie wiem, wydaje mi się, że dość efektywnie zwróciliby na siebie uwagę, ja bym propsował taką akcję
Albo rolnicy na okładce tygodnika "Twój Ciągnik"
@JeffreyLebowski: XD
źródło: comment_1606236283jgZ3BntOHpr1j4Wfjq8Og3.gif
PobierzZresztą widziałaś kiedyś (pewnie znajdzie się jedno lub dwa, ale pokaż trend) jakąś naprawdę uczoną i światłą kobietę, która przy okazji tematów naukowych pozuje nago? (Np. mówiąc o szczepionkach (nie liczyć Górniak XD) albo o systemach bankowych)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tu jest modelka na okładce pisma modowego. Nie pierwszy raz jest nago.
Bo to kontrefektywne. Może i zwraca uwagę ale również dyskredytuje sprawę, w której się manifestuje.
Ktoś zauważa i zamiast wnikać o co tam niby babie chodzi tylko pomyśli "o, znowu jakaś dupą świeci" i machnie ręką. Klasyczny strzał w stopę.
Komentarz usunięty przez autora
Nie narzekalabym ;)
https://image.shutterstock.com/image-photo/masculine-dirty-coal-miner-pickaxe-260nw-288062234.jpg
@Przepoczwarzenie: w sensie, że ja czy autorka cytatu Kowixx?