Aktywne Wpisy
darkprincewwa +809
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

styxu +145
źródło: 1000007237
Pobierz

W nowym apdejcie vulkan stał się domyślnym rendererem na linuksie. W końcu gra wygląda tak jak powinna :)
Nie jest idealnie bo są problemy z najpopularniejszymi środowiskami graficznymi i zdarzają się u mnie spadki klatek. Mimo wszystko cieszę się że w końcu porzucono syfiatego klienta opengl. Koniec z półśrodkami takimi jak przełączanie się na windowsa czy też oglądanie niewyraźnego obrazu przez geforce now.
źródło: comment_1605635995mQvgRsM6Zb9ilmpHSZJDUP.jpg
Pobierzźródło: comment_1605643810yndoFlh6UMoHEi86bE5K78.jpg
Pobierz@niekompatybilny: pokazuje error że brakuje jakiś plików, jest ich ok 7 szt, może coś z instalatorem, czekam na pierwsze poprawki i spróbuję jeszcze raz zainstalować grę
@niekompatybilny: no właśnie zainstalowałem na nowo grę i to samo, odpalam grę, loguję się i w momencie wyświetlenia się hangaru pojawia się ten błąd. Obecnie gram na Windowsie, ale WT o wiele lepiej się spisuje na Linux, wszystko pięknie i płynnie działało, laptop się nie grzał i więcej FPS miałem. Nic poczekam na kolejne łaty, może
jeśli chodzi o wydajność to u mnie na i5 czwartej generacji i gtx 970 gra na linuksie do tej pory była niegrywalna. Klient opengl był strasznie brzydki i pomimo ustawienia wszystkiego na low klatki wciąż spadały w okolice 30. Musiałem grać na windowsie. Jak jest teraz? Całkiem spoko. Nie jest to wciąż poziom windowsa
źródło: comment_1605715987ZdBPlBCixPFhQ9SzudMXoz.jpg
PobierzWedług changeloga "The work of the Vulkan render on the Linux version of the game has been improved"
A efekt jest taki że wszystkie efekty dymu i kurzu wyglądają teraz tak
źródło: comment_16057192882fUueDez8fKcu6snIqePBp.jpg
Pobierzte pakiety od nvidii raczej nie będą cię interesować ale są jeszcze inne
źródło: comment_16057200881P93zpkzr6JLhdWkhrPTGI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora