@Centrum_Praw_Mezczyzn: Znalazłem i omówiłem https://www.youtube.com/watch?v=-bUkUjJXw-o artykuł o 19 letniej Oliwii która chwali się tym, że spotyka się z pięcioma mężczyznami naraz (tak, jednocześnie). Pominę sam fakt, że to całkowicie niemoralne i nieetyczne oraz to, że ona używa każdego z nich do własnych celów po to żeby zyskać coś dla siebie.
Chciałbym was spytać co sądzicie tak o takim zachowaniu?
Oliwia ma notatki na temat każdego z nich i do wszystkich zwraca się "kotku" lub "kochanie" żeby unikać wpadek, spotyka się z nimi tylko i wyłącznie na obrzeżach miasta żeby nie wpaść i nie być zdemaskowaną.
Zachowanie Oliwii określam jako godne potępienia i ekstremalnie bulwersujące, ale....
No właśnie o jakie ale chodzi?
Otóż chodzi o to, że Oliwia jest kolejnym przykładem który się notorycznie powtarza, nie jest jedyna, gdyż jak sama zauważyła tak robią wszystkie jej koleżanki. Powielanie tego typu zachowań określają jako całkowicie normalne, mądre i praktyczne.
Hipokryzja kobiet wydaje się sięgać zenitu, ale prawda jest taka, że tego typu postawa jest niezwykle pupularna.
Żyjemy w czasach kobiet lekkich obyczajów, dziewczyn szukających sponsora i braku jakiejkolwiek wartości/zysku netto ze związku z kobietą.
Dadatkowo zostałem zakopany przez @koroluk , bo ten człowiek ewidentnie nie chce żeby mężczyźni mieli coś do powiedzenia.
@Centrum_Praw_Mezczyzn uważam, że to niemoralne i nieetyczne wg Twoich zasad moralności i etyki. Mnie zachowanie Oliwki ani grzeje ani ziębi, dopoki nie dzieje jej sie krzywda ani jej partnerom. Nie moja sprawa.
@koroluk: Zwołałeś swoją drużynę i w pierwszym zdaniu opisu mojego znaleziska zrównałeś mnie z ziemią i zrobiłeś co możesz żeby mnie zdyskredytować. Nie miałem szans na dialog, bo widziałem same flagi, simpów i kukoldów do których nic nie dociera.
@Chlopiec_z_drewna: chciałbyś się umawiać z kobietą która ma innego faceta w każdy dzień tygodnia? Pomijam choroby weneryczne, pomijam zakażenia, pomijam prezenty które notorycznie dostaje, pomijam bukiery kwiatów i wypady do kina i restauracji. Nie wspomnę też o tym, że nie jest zaangażowana z żadnym na 100%, bo ich jest 5, więc w najlepszym wypadku każdy dostaje po 20%... niemniej jednak oni prawdopodobnie dają z siebie po 100% czyli ona dostaje
chciałbyś się umawiać z kobietą która ma innego faceta w każdy dzień tygodnia?
@Centrum_Praw_Mezczyzn: Wystarczy omijać taką szarańczę i zostawić tym, którzy lubią jak ich w kroku swędzi. ¯\_(ツ)_/¯ W wieku 30 lat ona i tak wyląduje na Badoo, jako samotna matka trojga kaszojadów, każdego z innym ojcem. Nie ma co zawracać kijem Wisły.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: Jeśli nie wynika to z potrzeby manipulacji - nie widzę problemu. Nawet w związku. Dorośli i dojrzali ludzie mają różnorodne potrzeby.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: Nie licz na vikop.ru na jakąś większą solidarnośc. Tutaj prawie każdy chce zgnoić każdego, wielu doktorantów od wszystkiego, więc trzeba brać ludzi z mocnym dystansem. Męski punkt widzenia jest tu regularnie gnojony przez "centrystów", którzy nie mają żadnego doświadczenia w realu tylko żyją modelem myślowym kompromisu.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: Twoje podejście do tematu, zachowanie, postrzeganie kobiet i mężczyzn to zajebisty przepis na katastrofę w relacjach międzyludzkich, nie tylko tych matrymonialnych z kobietami.
Pominę sam fakt, że to całkowicie niemoralne i nieetyczne oraz to, że ona używa każdego z nich do własnych celów po to żeby zyskać coś dla siebie.
Chciałbym was spytać co sądzicie tak o takim zachowaniu?
Oliwia ma notatki na temat każdego z nich i do wszystkich zwraca się "kotku" lub "kochanie" żeby unikać wpadek, spotyka się z nimi tylko i wyłącznie na obrzeżach miasta żeby nie wpaść i nie być zdemaskowaną.
Zachowanie Oliwii określam jako godne potępienia i ekstremalnie bulwersujące, ale....
No właśnie o jakie ale chodzi?
Otóż chodzi o to, że Oliwia jest kolejnym przykładem który się notorycznie powtarza, nie jest jedyna, gdyż jak sama zauważyła tak robią wszystkie jej koleżanki. Powielanie tego typu zachowań określają jako całkowicie normalne, mądre i praktyczne.
Hipokryzja kobiet wydaje się sięgać zenitu, ale prawda jest taka, że tego typu postawa jest niezwykle pupularna.
Żyjemy w czasach kobiet lekkich obyczajów, dziewczyn szukających sponsora i braku jakiejkolwiek wartości/zysku netto ze związku z kobietą.
Dadatkowo zostałem zakopany przez @koroluk , bo ten człowiek ewidentnie nie chce żeby mężczyźni mieli coś do powiedzenia.
Komentarz usunięty przez autora
Mnie zachowanie Oliwki ani grzeje ani ziębi, dopoki nie dzieje jej sie krzywda ani jej partnerom. Nie moja sprawa.
Pomijam choroby weneryczne, pomijam zakażenia, pomijam prezenty które notorycznie dostaje, pomijam bukiery kwiatów i wypady do kina i restauracji. Nie wspomnę też o tym, że nie jest zaangażowana z żadnym na 100%, bo ich jest 5, więc w najlepszym wypadku każdy dostaje po 20%... niemniej jednak oni prawdopodobnie dają z siebie po 100% czyli ona dostaje
Fajne masz urojenia.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: Wystarczy omijać taką szarańczę i zostawić tym, którzy lubią jak ich w kroku swędzi. ¯\_(ツ)_/¯ W wieku 30 lat ona i tak wyląduje na Badoo, jako samotna matka trojga kaszojadów, każdego z innym ojcem. Nie ma co zawracać kijem Wisły.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: nie myśl sobie, że reprezentujesz wszystkich mężczyzn.
@Centrum_Praw_Mezczyzn: stary xDDDDDDDD