Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +199
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

okoboji +62
witam, dzień dobry.
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-3 o 00.28.16
Pobierz

Ale co ten pociąg ma wspólnego z PKP?
- Gotów!
BEEEEEEEEEEEE
Psssssssss
ŁUUP.
uuuuuUUUUUUUÜÜÜÜÜÜÜÜÜ (
@Dacir: spójrz sobie na prywatnego przewoźnika Arriva jeżdżącego w kujawsko-pomorskim. Na stanie około 44 pojazdy.
6 VT628 - ponad 25 lat na liczniku
7 MR/MRD - minimum 37 lat, niektóre powyżej 40. (MR powyżej 40 lat nie mogą jeździć w województwie kujawsko-pomorskim)
14 SA106 , 5 SA123- własność województwa kujawsko-pomorskiego, więc tak de facto się nie liczy, mogą zabrać i dać
Komentarz usunięty przez autora
@SipaXtra na większych stacjach odśpiewane "jesteśmy zawsze tam!" albo "co to za miasto, co to za wieś, ani poruchac ani co zjeść" fajny klimat w tych pociągach był.
@Liese: ostatni raz jechałem tym stworem jakieś 3 lata temu i grzało na full tylko na stacjach XD potem polregio już podstawiło szynobusy. Jedziesz przez Iławę? Dalej natarczywy gościu zbiera na leczenie łażąc po wagonach?