Wpis z mikrobloga

Nieważne jak brzydka, jest kobieta.

W erze mediów społecznościowych i aplikacji randkowych, KAŻDA dostaje atencję, nie musząc robić aktywnie NIC, żeby mieć seks, czy związek. Nawet podludzka kobieta 4/10 może założyć #tinder i zostać zasypana komplementami jaka jest "ładna". Kiedy ostatnio Ty dostałeś jakikolwiek komplement od kobiety nie z rodziny?
Jak się czujecie z tym, że nie będąc chadem musicie tryhardować i zabiegać o uwagę, żeby łaskawie podstarzała kobieta z nadwagą dała Wam szansę?
Rozumiecie to? Dała szansę Wam! Nie Ty jej. Ona Tobie! Sam fakt, że musiałbym się starać napawa mnie odrazą i zniechęca do robienia czegokolwiek w celu poznania kobiety.
Według mnie to powinno po prostu wyjść samo z siebie. 2 osoby się sobie podobają i razem o siebie dbają i starają. A kobiety mogą się starać o faceta. Jeśli stanowisz odpowiednio wysoką wartość (jesteś chadem) to same Cię podrywają. Wielokrotnie widziałem na własne oczy przebywając w towarzystwie chadów. Ale PUA-si będą Ci wmawiać, że to Ty musisz zagadywać i prosić o szansę. Jeżeli kobieta nie stara się o Ciebie to znaczy, że jesteś nieatrakcyjny i najwyżej zostaniuesz kukiem beciakiem.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #incel ##!$%@? #rozowepaski #p0lka #hipergamia
B.....W - Nieważne jak brzydka, jest kobieta. 

W erze mediów społecznościowych i a...

źródło: comment_16051777613c0qfRyjKQFln4zyjOSMYB.jpg

Pobierz
  • 203
@Krynicka: Pozwolę się wtrącić do dyskusji. Nie czytałem całej, ale w tym co pisałaś na początku było sporo racji, jednak postaram się pewną rzecz wyjaśnić/przedstawić inny punkt widzenia. Mianowicie, ja byłem wychowywany w taki sposób, aby w szkole zdobywać same dobre oceny i nikomu nie przeszkadzać, być dobrym, grzecznym chłopcem. I faktycznie tak to wyglądało. Tzn. zawsze miałem dobre oceny w szkole, nawet z tych przedmiotów, z których w sumie nie
@Krynicka: Czy najrozsądniejsze/najbardziej skuteczne to ciężko stwierdzić, ale pewnie dobry psycholog pomógłby się w jakimś stopniu pogodzić z tym. Pytanie jeszcze jak znaleźć psychologa, który to zrozumie i pomoże, a nie jak z opowiadań wykopowych przegrywów powie "lol, po prostu idź znajdź sobie dziewczynę facet", ale to może kwestia prób i błędów w doborze specjalisty. To do czego piłem to ugryzło mnie to stwierdzenie, że ja bym zrobiła tak i tak,
@Blackpill_RAW: bzdura na kółkach. Latami atencjonowałam się na forach dla debili, miałam paru znajomych, ale generalnie każdy miał to w dupie. Gdy zaczęłam się malować atencja +500 więc przestałam i jest git
@Blackpill_RAW Nigdy nie miałem takich problemów z kobietami ani nie spotkały mnie takie przykre rzeczy, ale to, co piszesz ma bardzo dużo prawdy i widać gołym okiem po normalnych średnich chłopaszkach, że są w totalnej matrymonialnej dupie, muszą się starać o wyszalaną babkę najlepiej z dzieckiem, żeby w ogóle mieć szansę. Jak ten chłopak ma spojrzeć w lustro, podbudować pewność siebie, być szczęśliwy, jak przez kobiety traktowany jest jak trędowaty, mimo że
@BaltasarGracian: wygląda trochę, jakbyś projektował na mnie jakieś swoje kompleksy. Nigdzie nie pisałam, ani tak nie myślę, że jestem nadczłowiekiem. Skoro w ogóle miałeś takie myśli, że ja tak się zachowuje, to znaczy ,że ty masz kompleksy, a nie ja.
Nie mówię, że pójście do psychologa jest proste .
To było skrótowe wyjaśnienie z mojej strony. Nie uważam, że wygrzebanie się z takich problemów jest łatwe, ale co innego pozostaje? Albo
Atencja od brzydkiego mężczyzny to nie atencja. Kobiety są urażone tym ponieważ dajesz tym samym jej znak, że ona również jest brzydka skoro brzydal sądzi, że ma u niej szansę. To jeden z powodów dla którego kobiety są tak bardzo agresywne do mężczyzn <5/10

@Blackpill_RAW: przeciez to dziala tez w druga strone. jak mi nieatrakcyjna dziewczyna powie, ze jestem przystojny to #!$%@? jak najdalej. dlaczego? takie mam doswiadczenia, i nie chodzi