Aktywne Wpisy
Polska5Ever +119
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
kamil1014 +921
Zrobię małe podsumowanie bo niektórym się w głowach pomieszało:
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
W erze mediów społecznościowych i aplikacji randkowych, KAŻDA dostaje atencję, nie musząc robić aktywnie NIC, żeby mieć seks, czy związek. Nawet podludzka kobieta 4/10 może założyć #tinder i zostać zasypana komplementami jaka jest "ładna". Kiedy ostatnio Ty dostałeś jakikolwiek komplement od kobiety nie z rodziny?
Jak się czujecie z tym, że nie będąc chadem musicie tryhardować i zabiegać o uwagę, żeby łaskawie podstarzała kobieta z nadwagą dała Wam szansę?
Rozumiecie to? Dała szansę Wam! Nie Ty jej. Ona Tobie! Sam fakt, że musiałbym się starać napawa mnie odrazą i zniechęca do robienia czegokolwiek w celu poznania kobiety.
Według mnie to powinno po prostu wyjść samo z siebie. 2 osoby się sobie podobają i razem o siebie dbają i starają. A kobiety mogą się starać o faceta. Jeśli stanowisz odpowiednio wysoką wartość (jesteś chadem) to same Cię podrywają. Wielokrotnie widziałem na własne oczy przebywając w towarzystwie chadów. Ale PUA-si będą Ci wmawiać, że to Ty musisz zagadywać i prosić o szansę. Jeżeli kobieta nie stara się o Ciebie to znaczy, że jesteś nieatrakcyjny i najwyżej zostaniuesz kukiem beciakiem.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #incel ##!$%@? #rozowepaski #p0lka #hipergamia
Jesteś zafiksowany na punkcie seksu.
@programista1992: XD
Incel sub5 jest miły - ale beta orbiter, chce się przymilać. Nic dziwnego, że żadna go nie chce skoro jest nice guyem
Komentarz usunięty przez autora
Nie mówię, że pójście do psychologa jest proste .
To było skrótowe wyjaśnienie z mojej strony. Nie uważam, że wygrzebanie się z takich problemów jest łatwe, ale co innego pozostaje? Albo
@Blackpill_RAW: przeciez to dziala tez w druga strone. jak mi nieatrakcyjna dziewczyna powie, ze jestem przystojny to #!$%@? jak najdalej. dlaczego? takie mam doswiadczenia, i nie chodzi