Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1604986597zfDELd24iagWOUQWTQbLiJ.jpg
Pobierz@powaznyczlowiek: Ktoś, kto myśli, że w jakimkolwiek poważnym systemie wystarczy pozmieniać nazwy zmiennych w IDE naprawdę nie powinien nikogo pouczać o programowaniu XD
Uczcie się angielskiego głąby, to nie będziecie musieli udowadniać całemu światu, że wasza niekompetencja ma jakiekolwiek uzasadnienie.
Napisałem tylko, że wykopowi programisci15k tyle rozumieją z całego problemu, że jedyne do czego potrafią się d-----ć (bo muszą się do czegoś d-----ć) to polska nazwa zmiennych -
Jasne, to maper, który prawdopodobnie wykorzystuję jakąś bibliotekę (EPplus, OpenXml) do przepisywania danych do excela. Pomijając polskie zmienne całość wygląda jak napisany przed laborkami projekt na wejściówkę, a nie rządowy agregator danych jakim chwalić się można w wiadomościach.
@nieocenzurowany88: innowacyjny program za 200k od znajomego sam się nie napisze ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1605007349kGKD2cR0OerFGzPzJ60cza.jpg
PobierzSorry, ale to jest durne tłumaczenie ludzi, którzy próbują bronić coś, czego bronić się
@powaznyczlowiek: Myślę, że możemy zakończyć dyskusję ¯\_(ツ)_/¯
@mikigal: a ja widzę - specyfikacja jest napisana po polsku, masz np. wczytać plik excela wg nagłówka przygotowanego w specyfikacji a następnie coś z tym zrobić np. wyświetlić, również po polsku użytkownikowi
Pola w excelu są opisane po polsku, same dane nic nie znaczą dla logiki programu (ot czytasz je, zapisujesz, wyświetlasz) a same pola oznaczajaą terminy które