Aktywne Wpisy

Teuvo +62
kupiłem kaszankę roślinną :3
źródło: temp_file969109229679443891
Pobierz
XeNinja +273
źródło: GyfeDCJX0AEOMcU
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file969109229679443891
Pobierz
źródło: GyfeDCJX0AEOMcU
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1604986597zfDELd24iagWOUQWTQbLiJ.jpg
Pobierz@powaznyczlowiek: Ktoś, kto myśli, że w jakimkolwiek poważnym systemie wystarczy pozmieniać nazwy zmiennych w IDE naprawdę nie powinien nikogo pouczać o programowaniu XD
Uczcie się angielskiego głąby, to nie będziecie musieli udowadniać całemu światu, że wasza niekompetencja ma jakiekolwiek uzasadnienie.
Jasne, to maper, który prawdopodobnie wykorzystuję jakąś bibliotekę (EPplus, OpenXml) do przepisywania danych do excela. Pomijając polskie zmienne całość wygląda jak napisany przed laborkami projekt na wejściówkę, a nie rządowy agregator danych jakim chwalić się można w wiadomościach.
@nieocenzurowany88: innowacyjny program za 200k od znajomego sam się nie napisze ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1605007349kGKD2cR0OerFGzPzJ60cza.jpg
PobierzSorry, ale to jest durne tłumaczenie ludzi, którzy próbują bronić coś, czego bronić się
@powaznyczlowiek: Myślę, że możemy zakończyć dyskusję ¯\_(ツ)_/¯
@mikigal: a ja widzę - specyfikacja jest napisana po polsku, masz np. wczytać plik excela wg nagłówka przygotowanego w specyfikacji a następnie coś z tym zrobić np. wyświetlić, również po polsku użytkownikowi
Pola w excelu są opisane po polsku, same dane nic nie znaczą dla logiki programu (ot czytasz je, zapisujesz, wyświetlasz) a same pola oznaczajaą terminy które