Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pregunta: ale to jest gość który przychodzi do Ciebie na korki. Weź daj mu spokój, bo pewnie ma szczęśliwe życie z jakąś dziewczyną i tylko będzie zażenowany jak zaczniesz coś odwalać...
  • Odpowiedz
@pregunta: popraw mu płaszcz/kurtkę spoglądając w oczy, albo coś takiego, jak będzie się zbierał do wyjścia, niczym mamusia. W każdym razie narusz jego strefę osobistą. Będzie musiał wyjść, ale będzie miał czas na przemyślenia i załapanie, o co chodzi, jeśli nic jeszcze nie zakumał. Jak się nic nie zmieni w zachowaniu następnym razem, to chyba lepiej odpuścić -- szkoda czasu na takiego niekumatego, albo nie jest zainteresowany.
  • Odpowiedz
@pregunta: jak sobie zaczniecie flirtować, to z korkami pozamiatane, bo będą ciekawsze rzeczy to robienia razem. Potem koleś będzie musiał sobie innej nauczycielki szukać, albo w ogóle się tego hiszpańskiego nie nauczy :/
  • Odpowiedz
@pregunta: Zrób tak w języku w którym go poduczasz xD https://www.youtube.com/watch?v=lQg7QKDButo Obrócisz to w żart, że jesteś fanką Indiana Jones'a i zawsze miałaś beke z tej sceny itp itd. cała piwnica z------a biczami xd. Poziom abstrakcji i randomowości czegoś takiego jest myślę na tyle wysoki, że uwierzy w Twoje tłumaczenie, a jak podrąży temat "dlaczego on" to odpowiesz mu domyśl się albo coś xd Tylko obejrzyj te filmy, jakieś ciekawostki
  • Odpowiedz
@pregunta: oezu, podrywanie faceta to chyba najprostsza czynność na świecie.,
Andrzej, podobasz mi się, może wybierzemy się na kawę? następnie Ci odpowie czy kogoś ma,

Tyle jeśli chodzi o pierwszy krok. ¯\_(ツ)_/¯

My nie jesteśmy p----------i, nas nie trzeba zdobywać i robić dzikich podchodów.
  • Odpowiedz
Wystalkuj go na portalach społecznościowych może coś ustalisz.
Zaproponuj następne korki na mieście bo masz wolny wieczór i chcesz go sprawdzić w terenie jak się odnajduje udając obcokrajowców ;)
  • Odpowiedz
w liceum przez 2 lata byłam potwornie zakochana w koledze z klasy, ba, w koledze z ławki, ale nie dałam po sobie niczego poznać chociaż usychałam z miłości

@pregunta: No to usychaj dalej. Jeśli widzisz swój problem i nie próbujesz go zmienić, to po prostu dostajesz na co zasługujesz. Masa ludzi ma podobny problem i czekają na cud, możesz czekać razem z nimi, albo zaryzykować.

Zastanów się, czy bardziej będziesz
  • Odpowiedz