Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

#wroclaw #protest
Banie Borzu chroń mnie przed "patriotami" bo ciapatym sam sobie poradzę...
Ku*wa jego wasza pie|&{){na mać, i jeszcze te urypane tłumaczenia że te nacjozjeby tylko antify szukały.
Komentarz usunięty przez autora
@Reepo: Ataki zaczęły się po wezwaniu wodza do obrony kościołów, ale on jest prezesem PIS, a nie Konfederacji.
@Reepo: to juz jest za mocne. obwiniac kolo poselskie, ze jakies zwierze (ktos kto lubi bic ludzi i szuka awantury) kogos obiło. pewnie takich obic w KAZDY weekend przy rynku jest kilka. i to zgloszonych oficjalnie, a nie wpisy na fejsiku.
@Reepo: to jest cena, którą kurdupel jest w stanie ponieść, żeby urzeczywistnić jego wizję bolzgi