Aktywne Wpisy
EditorTM +140
źródło: IMG_20251008_120434
Pobierz
p0melo +35
#programowanie #pracait #it #korposwiat #programista15k #pracbaza
Branża IT to jedna z najgorszych branż pod względem praw pracowniczych, work life balance i stabilności zawodowej. W przeciągu 10 lat została zdemolowana przez samowolę korporacji, które zdegradowały pracowników do bezosobowych zasobów.
Kiedyś pracownik IT darzony był dużym szacunkiem. Zawód programisty był przyszłościowy, zarezerwowany dla ludzi o ponadprzeciętnym IQ i zdolnościach matematycznych.
Był
Branża IT to jedna z najgorszych branż pod względem praw pracowniczych, work life balance i stabilności zawodowej. W przeciągu 10 lat została zdemolowana przez samowolę korporacji, które zdegradowały pracowników do bezosobowych zasobów.
Kiedyś pracownik IT darzony był dużym szacunkiem. Zawód programisty był przyszłościowy, zarezerwowany dla ludzi o ponadprzeciętnym IQ i zdolnościach matematycznych.
Był

#protest #konfederacja #4konserwy
źródło: comment_160374436854LcQWJI8BFPxdNIpt9Rbc.jpg
Pobierz@lewoprawo: Zawsze.
http://kontrrewolucja.net/rodzina/mentzen-przedstawil-propozycje-dot-permanentnego-zakazu-mordowania-nienarodzonych-dzieci
ostatnie wydarzenia i wybranie miejsca konfederacji w sporze etycznym o aborcji, na którym stoją, wielu da do myślenia i zrewidują co jest ważniejsze dla nich
ale w jaki sposób upraszczanie skomplikowanych operacji urzędniczych i obniżanie podatków jest złe? serio pytam
@KapiBara1337:
Ja p------ę, z Korwinem pożegnałem się z 10 lat temu, potem Wilk, potem Sośnierz, potem ..., potem, i został mi tylko Mentzen.
Dziś też już się z nim żegnam.
Czy na serio w tym kraju nawet liberał musi zostać lewakiem, bo każdy "liberał" jest poje.baną skrajną konserwą, od której chce się rzygać, bo zalatuje średniowieczem?
Kur WA j----a, mamy 2020