Aktywne Wpisy
finchharold +87
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

MLeko29 +179
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!
źródło: 1000063243
Pobierz

nic robić nie można....
#studia #studbaza #elearning #heheszki oraz #gruparatowaniapoziomu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
to tylko pokazuje, że nawet nauka zdalna nie wypleni tej starej mentalności nauczycieli
Nie, powiedział: "Boże co ona pieprzy na tym niemieckim ja p------e" Dla mnie brzmi to chamsko i nic dziwnego, że się zdenerwowała na gówniaka który wypowiada się o niej w taki sposób i to w dodatku przy reszcie klasy. No tak przeprosił ją licząc na to, że uniknie problemów. Raczej wątpię, że naprawdę żałuje.
Komentarz usunięty przez autora
Był na tyle głupi, że nie tu się odmutowal i bardzo dobrze że poniesie konsekwencje, swojego braku wychowania.
Nauczyciel musi mieć autorytet i nie można sobie pozwolic na to by takie dzieci weszły ci na głowę mówiąc tego typu teksty.