Wpis z mikrobloga

@Dzieban: Wiem jedynie, że dziekan podejrzewa, że ten wykładowca mógł być pod wpływem alko i uważa, że powinien ponieść jakieś konsekwencje dyscyplinarne. Co by się nie wydarzyło, szkoda ziomka a ludzie, którzy nagrali to, powinni za to odpowiedzieć.
  • Odpowiedz
@Matfju: możesz nagrywać ekran, nagrywa też dźwięk, w smartfonach wielu to standardowa opcja.. wygodniej niż na komputerze, gdzie na win 10 prawie nigdy to nie działa kiedy trzeba.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@r5678: ten film mi bardziej na jakąś średnią szkołę pasował, tak się do niego zwróciła, "jesteś u wychowawcy",
to tylko pokazuje, że nawet nauka zdalna nie wypleni tej starej mentalności nauczycieli
  • Odpowiedz
@r5678:

powiedział do siebie wulgarnie że nic z tego nie rozumie.

Nie, powiedział: "Boże co ona pieprzy na tym niemieckim ja p------e" Dla mnie brzmi to chamsko i nic dziwnego, że się zdenerwowała na gówniaka który wypowiada się o niej w taki sposób i to w dodatku przy reszcie klasy. No tak przeprosił ją licząc na to, że uniknie problemów. Raczej wątpię, że naprawdę żałuje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r5678: Ewidentnie gadali sobie na innym programie gdyż kto mówi sam do siebie na głos.
Był na tyle głupi, że nie tu się odmutowal i bardzo dobrze że poniesie konsekwencje, swojego braku wychowania.

Nauczyciel musi mieć autorytet i nie można sobie pozwolic na to by takie dzieci weszły ci na głowę mówiąc tego typu teksty.
  • Odpowiedz