Aktywne Wpisy
PanL +40
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki

groman43 +72
W ostatnią środę dostałem specjalne podziękowania, ponieważ pracuję już 5 lat dla mojego tajwańskiego ciemiężcy, tego złodzieja scrum mastera z drugiego końca świata. Z tej okazji, a także ponieważ mam 10+ lat doświadczenia w branży, postanowiłem, że podzielę się swoimi spostrzeżeniami
- Rynek IT w Polsce jest dość nudny i nieinnowacyjny. Królują CRUDy oraz aplikacje mobilne, które zachodnie korporacje outsourcują w Polsce.
- Nie zna życia ten, kto widział same CRUDy w
- Rynek IT w Polsce jest dość nudny i nieinnowacyjny. Królują CRUDy oraz aplikacje mobilne, które zachodnie korporacje outsourcują w Polsce.
- Nie zna życia ten, kto widział same CRUDy w

Dziwaczne sny, lęki rodem z onirycznych horrorów, symbolika… A wszystko to podszyte odpowiednią głębią, która sprawiła, że opowieści o Franku znalazły się na liście 100 najlepszych komiksów stulecia wg. The Comics Journal. Podróże Franka, choć opowiedziane bez słów, mają dużo do powiedzenia. W końcu to nic więcej jak bajka, bajka dla dorosłych, ale mająca wszystkie elementy z gatunkiem kojarzone, a nikt chyba nie wyobraża sobie bajki bez morału. Z tym że czasem morał ów jest głęboko ukryty gdzieś na trasie rajdu po umyśle szaleńca. Rajdu pełnego niezwykłości, mroku i brudu. Ciekawie, trafnie narysowanego, jakże specyficznego, ale absolutnie wartego poznania. Dobrze, że Podróże Franka ukazały się na polskim rynku. Pozostaje mieć nadzieję, że to nie koniec naszej przygody z dziełami Woodringa.
Recenzja komiksu Podróże Franka
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1603012014ky0qc6U4PoNZLzFMjgXJz2.jpg
Pobierz