Aktywne Wpisy

yahoomlody +115
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +254
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Gdybym teraz dostał ataku wyrostka robaczkowego to istnieje duża szansa, że mnie nie odratują bo po prostu nie będzie miał kto, natomiast gdyby mój pies się rozchorował to do godziny pewnie by już leżał na stole operacyjnym xD
Mało tego jak idę z psem na spacer to piesek sobie biega zadowolony, a ja muszę zasuwać z maską na ryju.
ZWIERZĘTA mają w tym kraju więcej wolności niż ludzie.
#zwierzaczki #koronawirus #przemyslenia
@fenis: no to idź zrobić tomografię chomikowi albo wykup roczną chemioterapię za 50k dla teriera.
Ależ ludzie głupoty czasem gadają, aż zęby bolą (-‸ლ)
@fenis: to że np. 80% wolnorynkowych weterynarzy nie zrobi nawet USG, bo sprzęt za drogi.
Ogólnie porównywanie tego jest bez sensu.
@fenis: I na wolnym rynku porządną placówkę medyczną, nie mówiąc o szpitalu, miałbyś w najbliższym mieście wojewódzkim.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Co? To ja chyba zacznę się leczyć u nich.
Dwa tygodnie łażenia. Z psem zalatwione w 15 minut.
@Wujekstach69: 10min? u mnie pani wet idzie do innego pokoju i po dwoch-trzech min wraca z wynikami xD
@goly8622: Chyba czas zapisać weterynarza jako ICE w telefonie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)