Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

To ja próbując ogarnąć jak działa ogromny i skomplikowany system w nowej robocie, w dodatku z dziedziny na temat której kompletnie nie mam wiedzy biznesowej:
źródło: comment_1602763094fKWYuncwrZJneQP3y1Ubdo.jpg
Pobierzźródło: comment_1602763141GAadQaTUaYt9zTZTQWhfyf.jpg
Pobierzźródło: comment_1602763655b2IkW1hARdc821bRjtIht0.jpg
Pobierz@seeksoul: co? xD Na szczęście developerzy żyją, ale i tak głupio komuś ciągle dupę zawracać.
@Khaine: this.
najgorzej właśnie z takim wewnętrznym poczuciem, że no niby wiadomo, że to nowe rzeczy, nowe systemy i potrzeba czasu, ale z drugiej strony taki *specjalista* jak ja już powinien w mig rozumieć o co biega ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@seeksoul: A znacznie gorzej jest jakby ci ktoś przyszedł i mówił "ee to proste przecież, z czym w ogóle masz problem?" xD Na szczęście tak nie mam.
@Khaine: codziennie sobie zadaję to pytanie jak muszę robić coś zupełnie innego niż to do czego mnie początkowo zatrudnili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przynajmniej można się czegoś nauczyć
@Khaine: Pamietam pierwszy dzien w pracy na help desku w szpitalu.
Wspolpracownik podaje mi sluchawke, odpala program
I