Aktywne Wpisy

yourgrandma +146
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +7
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

Jak uważacie co lepiej zdawać? Rozszerzoną maturę z fizyki czy informatyki? Zapisałem się na rozszerzoną fizę jednak jest mały dylemat ponieważ w mojej okolicy (na zadupiu) jest bardzo trudno znaleźć nauczycieli do fizyki, a jeżeli już jacyś istnieją to wszyscy są zajęci. O programowaniu i algorytmice jednak jest setki źródeł do nauki i mógłbym spróbować się samemu nauczyć przez internet i z pomocą mojego znajomego co się trochę na tym zna. Chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat. Trudno z mojego poziomiu powiedzieć który z tych przedmiotów jest warty mojego czasu i pracy.
Co byście wybrali? Próbować w dalszym ciągu szukać kogoś do fizyki i trzymać się jej dalej czy może zamienić sobie na informatykę i uczyć się ze znajomym?
#matura #nauka #programowanie #fizyka #szkola #egzamin
1. Bardziej uniwersalna - na więcej kierunków liczy się punktacja.
2. Łatwiej się przygotować - dużo więcej dostępnych materiałów i zbiorów zadań maturalnych.
3. Bardziej przewidywalna - zadania są dość sztampowe, wiadomo jak się je rozwiązuje, typowe szkolne problemy od lat
Komentarz usunięty przez autora
Odnośnie materiałów, Chwila dla Debila, polecam donate`a. Każde zagadnienie pięknie wytłumaczone. Warto uczyć się z internetu, nie z korepetycji stacjonarnych. Nie dość, że taniej, to możesz wielokrotnie odtworzyć.
Komentarz usunięty przez autora