Aktywne Wpisy

zlotybrek +18
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +40
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

Mirasy, ja prdl. Żona chce nazwać córę Kazimiera. Się właśnie pokłóciliśmy. Co robić bo już nie mam siły. Ma być jedno imię na cześć jej prababci i koooniec.
Powiedziałem ok, ale pod warunkiem, że jak będzie chłopak to nazwiemy go GrzmichujxD I FOCH A JAKŻE! 3mcie mnie bo niewytrzymię!
#madki #bombelek #dzieci #imie #j--------e
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f84aac1605297c54a62bff7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
A teraz poważnie, dajcie jej tak na drugie imię, a na pierwsze jakos normalniej... Nie wiem... Może Kunegunda (w zdrobnieniu Kinga) ;)
Zaakceptował: Precypitat
Masakra...Nie wiem czyje zachowanie gorsze... Czy jej bo ona chce żeby córka nazywała się Kazimiera i nie bierze Twojego zdania pod uwagę i ma byc tak jak ona chce i koniec kropka czy może Twoje bo skoro ona nie chce brać Twojego zdania pod uwagę to teraz Ty zrobisz jej po prostu
Zaakceptował: LeVentLeCri
Tak, jest katechetką.
Nie, dzieci w szkole się z niej nie naśmiewają, bo - patrz wyżej...
Nic jednak nie przebije Fifonża...