Wpis z mikrobloga

pisanie modów (cody/zombie mody) i balansowanie ich. Dodawanie smaczków (na zamrożonym graczu pojawiala sie kostka lodu... Zabawa w tworzeniu sztucznej inteligencji bossów (pare trybów ataku zależnych od ilości graczy/odległości od nich)...

@Aczo: Oj, grało się na obu modach. Pamiętam jak w cod-modzie brałem klasę "wsparcie ogniowe" i pod koniec rundy strzelałem rakietką na respa przeciwników w taki sposób, żeby dotarła już na starcie następnej rundy i w----------a parę osób (
  • Odpowiedz
@Rolax: Też mam oryginalne pudełko, kupione w empiku w wieku 13 lat xD. Wtedy nikt nie dawał j-----a, że nieukończone 16 lat. Nawet rachunek mam, który już chyba całkiem wyblakł. Piękne czasy. Do tego w tej "anthology" było cs zero, w którego nikt nie grał.

cs16 to setki, tysiące godzin wieczorowej zabawy, całe weekendy pozarywane do późnej nocy. Eh, szkoda, że to już nie wróci.
  • Odpowiedz
@lenovo99: Pozdrawiam serwer HashJama TP oraz serwerownię Bermud, najwięcej czasu spędziłem na only de_dust2.. wspomnienia i kilku znajomych to jedyne co zostało ()
  • Odpowiedz
@Aczo: @CzuapDeBejs: widzę tez chłopaki z holyshita :) adminowalem tam na jailu, na którym mam z kilka set godzin. jedne z moich najlepszych wspomnień gamerskich. do dzisiaj regularnie wracam do filmików na yt, które do dzisiaj wiszą.
  • Odpowiedz
@POKEMON1: Kurdę, hashjama tp było jednym z najdłużej działających normalnych serwerów steamowych. Grałem prawie do końca. Dopiero jakieś 2 może 3 lata temu padli już na dobre, bo się wykruszali ludzie co raz bardziej. Poziom był dobry i brak gimbusów.
  • Odpowiedz
@lenovo99: @Aczo: ehh ja pamiętam zagrywałem się na serwerze gdzie był mod o nazwie chyba 'warcraft' wybierało się różne rasy, typu ork człowiek elf itd. i przez to były różne umiejętności, np. regenerowanie życia, teleportacja, częściowa niewidzialność, zabijanie z granata, odnawianie broni po śmierci (oczywiście trzeba było nabić expa żeby takie bajery mieć) ehh to se ne vrati ;)
  • Odpowiedz