Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +722
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +372
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

#counterstrike #cs16 #nostalgia #gry
źródło: comment_1602410094KcUyxjdjLi93xxSNJwzISa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Fire_N: Miałem to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Online już nie dało się grać, a wszelakie turnieje LAN to kupa hajsu którą trzeba było wyłożyć i zero zysku - bo nagród nie było. Pamiętam jak orało się na sparingach nawet TaZa, Neo czy Luqa (swego czasu wygrałem w klanówce
Ale zdecydowanie moim ulubionym game modem było zombie base builder :D
Jak padł serwer to przeniosłem się na CoD MOD, co reset rankingu miałem 100+ lvl, gdzie inni 70 xD
Piękne czasy, szkoda, że nie wrócą(╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
-stała ekipa z którą grało się codziennie mixy w wakacje
-spędzanie ferii świątecznych/zimowych na publicznych serwerach z modami ze śniegiem i świątecznymi piosenkami granymi na koniec każdej rundy, zajadając się z rana makowcem
-rozmowy z e-kolegami (xD) na ventrilo do późnej nocy
-fascynacja PGS i późniejszym mYm, oglądanie na żywo na hltv meczów, kibicowanie
-skillowanie