Wpis z mikrobloga

@Aczo: też pisałem jakieś mody (choć niewiele), miałem serwer non steam I zabawa z cheaterami była przednia. Brak steam id I neostrada ze zmiennym IP utrudnialy skuteczne banowanie, ale... Banowanie było oczywiste. Lepsze było np. wymuszone z serwera zbindowanie klawisza myszki jako zamknięcie gry ( ͡° ͜ʖ ͡°) mind fuck I raczej szukanie bugów niż restart modemu wtedy następował. Do tego chyba gra pozwalała zapisywać jakieś
  • Odpowiedz
@lenovo99: ehh pamiętam jak dziś granie na cs avenue 4fun albo dd2only, 10zł zapłaciłem w gimbazie za admina i w formularzu składałem, że mam 16 lat, potem banowałem typów za używanie mikro przed mutacją/16 rokiem życia, mimo że sam nie miałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
CS-Szczecin [*] ( ͡° ʖ̯ ͡°) i niezliczone godziny spędzone na JB, którego nazwy już nawet nie pamietam. Zastanawiam się tylko co myśleli rodzice słysząc gówniaka drącego się, że kto ostatni podskoczy: buła ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
W pewnym momencie miałem takiego skilla że mimo że grałem czysto cały czas mnie wyzywali od haxów.

@Fire_N: Miałem to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Online już nie dało się grać, a wszelakie turnieje LAN to kupa hajsu którą trzeba było wyłożyć i zero zysku - bo nagród nie było. Pamiętam jak orało się na sparingach nawet TaZa, Neo czy Luqa (swego czasu wygrałem w klanówce
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@lenovo99: Grało się za gówniaka xD Serwery zombie były super, ostatnio na csgo odpaliłem sobie i była mapa zm_iceattack czy jakoś tak xD Z takich serwerów pamiętam jeszcze CS-SOPLICA, GOLDENGUN, PijemyRozrabiamy.

Ale zdecydowanie moim ulubionym game modem było zombie base builder :D
  • Odpowiedz
@lenovo99 ah HolyShit. Miałem admina na FFA BF2 od Potula, najpierw wygrałem w rankingu a potem za aktywność ciągle mi przedłużali
Jak padł serwer to przeniosłem się na CoD MOD, co reset rankingu miałem 100+ lvl, gdzie inni 70 xD
Piękne czasy, szkoda, że nie wrócą()
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lenovo99: P---------e, że GO jest gorszy, że szok. Jakieś stare dziadki się zebrały w komentarzach co nigdy nie grali w GO i jedyny ich argument to skiny które kompletnie nic nie zmieniają XD
  • Odpowiedz
@lenovo99:
-stała ekipa z którą grało się codziennie mixy w wakacje
-spędzanie ferii świątecznych/zimowych na publicznych serwerach z modami ze śniegiem i świątecznymi piosenkami granymi na koniec każdej rundy, zajadając się z rana makowcem
-rozmowy z e-kolegami (xD) na ventrilo do późnej nocy
-fascynacja PGS i późniejszym mYm, oglądanie na żywo na hltv meczów, kibicowanie
-skillowanie
  • Odpowiedz