Wpis z mikrobloga

jak merytorycznie

@ediz4: Teraz to już przesadziłeś. Masz zarzuty do superpremiera, że zamiast merytorycznie zająć się walką z pandemią to pitoli kocopoły, żeby jego kandydat wygrał wybory prezydenckie?
  • Odpowiedz
@Kuklak: xD. Ja tu zarzutów żadnych do niego nie mam. Wręcz idealnie przepowiedział kiedy nastąpi nawrót epidemii ze zdwojoną siłą i z z perspektywy czasu ciśnienie na wybory było dobrym pomysłem bo teraz mielibyśmy kryzys konstytucyjny. A to że jesteś tanim populistą dla kretynów z wykopu i masz ból d--y to inna para kaloszy.
  • Odpowiedz
xD. Ja tu zarzutów żadnych do niego nie mam. Wręcz idealnie przepowiedział kiedy nastąpi nawrót epidemii ze zdwojoną siłą i z z perspektywy czasu ciśnienie na wybory było dobrym pomysłem bo teraz mielibyśmy kryzys konstytucyjny. A to że jesteś tanim populistą dla kretynów z wykopu i masz ból d--y to inna para kaloszy.

@ediz4: xD ten klaun jeździł na spotkania z wyborcami i kłamał im w żywe oczy, że wirus
  • Odpowiedz
Zapodaj film albo cytat gdzie konkretnie to mówi.

@ediz4: "Wszyscy, zwłaszcza seniorzy, nie obawiajmy się, idźmy na wybory"
No więc dzisiaj 3003 osoby nie obawiały się wirusa. Dodatkowo 75 osób dzisiaj śmiertelnie się tego wirusa nie obawiało.
  • Odpowiedz