Wpis z mikrobloga

nie mężczyźni tylko polacy, generalnie po tym poznac slowianina

@daniel-darcio: jak powiedziec ze nigdy nie byles za granica bez mowienia ze nigdy nie byles za granica

to sobie zobacz rodziców krzysia z ostatniego rolnika.

matka 52 lata chyba a wygląda na 80 - teraz powiedz to jeszcze raz co przed
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: ściana to copium i pragnienie sprawiedliwości wśród młodych chłopaków co dostali kosza od jakiejś 20-letniej julki. jest to jakiś cios w ego i uczucia i myśl, że niby ta julka już za 10 lat skończy sama z kotem i będzie błagać go o atencję, bo on będzie 30-letnim chadem programistą30k i wtedy to on ją zrani i da jej kosza, a sam będzie przebierać wśród młodych dup
  • Odpowiedz
@Cernold:

30to odpad genetyczny, ja może i mam mniej włosów z przodu o t% niż jak miałem 20 lat ale na górze pełny komplet

Skoro linia włosów zaczęła Ci się cofać, to bez leczenia finasterydem Twój los jest przesądzony.
  • Odpowiedz
@yahoomlody:

ściana to copium i pragnienie sprawiedliwości wśród młodych chłopaków co dostali kosza od jakiejś 20-letniej julki. jest to jakiś cios w ego i uczucia i myśl, że niby ta julka już za 10 lat skończy sama z kotem i będzie błagać go o atencję, bo on będzie 30-letnim chadem programistą30k i wtedy to on ją zrani i da jej kosza, a sam będzie przebierać wśród młodych dup

Niestety dokładnie
  • Odpowiedz