Aktywne Wpisy

MikSob1985 +190
Jak ten czas leci 🚀
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
źródło: 1000113597
Pobierz
Zartos_Larpiarz +51

![Kalifornia chce wprowadzić prawo by System Operacyjny weryfikował wiek [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b3fb441d4c90722ef30d90d23a0c18606b2d2a69639937bf8cc98de86b4c583,q80.jpg)

No nie wiem, nie zauważyłem, by akurat Słowian łysienie androgenowe dotykało bardziej niż innych mężczyzn rasy białej.
Chłop zetnie się na zero i wygląda ponadczasowo
@czerwonykomuch: to sobie zobacz rodziców krzysia z ostatniego rolnika.
matka 52 lata chyba a wygląda na 80 - teraz powiedz to jeszcze raz co przed chwilą powiedziałeś
źródło: Krzysztof-z-Rolnik-szuka-zony-lzy-11-d07361f
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@daniel-darcio: jak powiedziec ze nigdy nie byles za granica bez mowienia ze nigdy nie byles za granica
źródło: image
Pobierz@czerwonykomuch: facet goli łeb i jechana dalej. Facet nigdy nie będzie tak stary, jak stara baba.
wyglad nie ma znaczenia, ani wiek. Liczy sie hajs. Za niego kupisz wyglad ale nawet bez wygladu nie ma problemu przy grubym portfelu
źródło: image
PobierzNasi sportowcy:
źródło: IMG_3413
PobierzSkoro linia włosów zaczęła Ci się cofać, to bez leczenia finasterydem Twój los jest przesądzony.
Niestety dokładnie
No tym jednostkowym argumentem to zaorałeś.
Komentarz usunięty przez moderatora