Wpis z mikrobloga

Znaliście kogoś osobiście kto popełnił s---------o?

Ja znałem jednego chłopaka. Taki zwykły gość, miły, inteligentny. Nawet do kościoła chodził. Szkoda, że nawet wizja piekła go nie powstrzymała. Popełnił s---------o w wieku 23 lat. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#samobojstwo #depresja #pytanie #przegryw
  • 319
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bardzo cicha, wręcz wstydliwa osoba. Wiele osób na studiach wyśmiewalo ja z tego powodu, oraz z powodu jej „mocnej” religijności.

@Kejk888: tak się kończy komunistyczno-katolickie wychowanie w poczuciu winy
  • Odpowiedz
@trevoz jeden student skoczyl z wieżowca bo problemy miłosne i w nauce. Chłop musiał mieć gruba depresję lub genetyczne ciągutki do samobója bo nie rozumiem czemu się targnął z takich powodów. Drugi z kolei niby skoczyl z mostu, ale spoko ziom. Śmierć jakby tajemniczą, są tacy co uważają ze ktoś mu pomógł
  • Odpowiedz
@trevoz: Macocha mojego ojca, dała zimnego nura do wisły, zostawiając dokumenty itd na brzegu. Była chora psychicznie (schizofrenia), kilka dni wcześniej zmarł pies jej męża, pewnie se coś w-----a.
  • Odpowiedz
@trevoz:

dwóch znajomych z 10 lat temu
jeden wyskoczył z 4 piętra i przeżył (zawód miłosny)
drugi naćpany dopalaczami wyskoczył w pierwszego piętra na głowę, zmarł na miejscu
  • Odpowiedz
  • 11
@trevoz 2os.
1. Alkoholik 42l - powieszenie
2. Koleżanka z klasy 13l - była wykorzystywana seksualnie przez ojca- skoczyła z 10 piętra

Mieszkam w mieście pow. 500 tys. mieszkancow
  • Odpowiedz
@trevoz: kolega powiesił się jak miał 20 lat, patola w domu itd.
Jego kumpel przyszedł na pogrzeb po czym napisał list "Łukasz miał piękny pogrzeb, chciałbym mieć taki sam" pojechał do lasu i również się powiesił.
  • Odpowiedz