Wpis z mikrobloga

• 11
Ah ta sieciówka. 90% banany i półnagie laski (może ja powinienem w samych bokserkach rozmiar S chodzić). A tak przy okazji. Kobiety mają o wiele łatwiej, ale to nie od dziś wiadomo. Większość lasek wygląda podobnie i nie muszą sie tyle starać co chłop. Zrobi dużą d00pe i od razu 8/10. A chłop? Musi robić dużo i ciężko, i wszystko, a i tak fitnesiara co zrobi d00pe automatycznie ma wymagania w------e na koxa 2m, bez towaru to nikłe szans masz. 95% lasek na siłowni wygląda dobrze bo mają doope, a facet mało który wygląda na doyebanego, może co dziesiąty.

#mikrokoksy #silownia
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kRpt: sram na to kto tam chodzi, dopóki mam sprzęt ktory mi potrzebny i nikt mi d--y nie zawraca. Byłem w domu na siłowni w sobotę. To kurde gorąco, sprzęt stary , po całej siłowni musiałem zbierać talerze. Super opcja. Naprawdę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Duzy_Dziki_Zwierz Też jestem tego zdania, chociaż szczerze mówiąc tutaj schodzi mi więcej czasu. Bo a to dużo ludzi i kolejka czasami, a to kibel z drugiej strony, a to coś odnieść do szatni np pas i tak dalej.
  • Odpowiedz
@kRpt: No ale to źle że chodzą półnagie laski? Chodziłem na siłownię gdzie byli praktycznie sami faceci i trening zajmował mi średnio o 30 minut dłużej.
Teraz chodzę na taką gdzie jest masa kobiet, podwalanie między seriami zajmuje przez to mniej czasu i mogę iść szybciej do domu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hesuss A napisałem nieprawde? nie jest tak że kobieta zrobi tyłek i jest już oh ah i od razu wymagania ma wywindowane że przeciętniak ma małe szanse?
  • Odpowiedz
@kRpt dla mnie kobieta jest oh ah jesli wykazuje empatie, potrafi sie przyznac do bledu i nie jest energetyczna pijawka tylko partnerka, a ksztalt d--y nie ma tu nic do rzeczy.
Co sie dziwic laskom, ze robia te d--y i na dupach buduja swoje wymagania, skoro wiekszosc facecikow leci wlasnie na d--y
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hesuss Tak, ale trochę nie do końca. No nie powiesz mi że jako gość który nie wygląda jak janusz wziąłbyś sobie wieloryba bo "liczy sie wnętrze".
Mi chodzi po prostu o to, że kobiecie łatwiej jest osiągnąć dobry wygląd, bo zrobi tyłek i już jest dużo bardziej atrakcyjna. A większość facetów musi ostro tyrać żeby mieć dużą klate, plecy, barki, łapy przy w miarę niskim bf
  • Odpowiedz
@kRpt to kwestia Twojej perspektywy i tego co rozumiesz jako dobry wyglad. Podobno kobietom nie podobaja sie d------i kolesie, wystarczy zeby nie byli ulani, szersi z gory niz z dolu i bylo widac absy.
No i chyba troche tak jestesmy skonstruowani, ze meski pociag seksualny jest silniejszy niz koboecy, wiec kobietom jest z automatu latwiej wygladac, bo sa "towarem" mocniej pozadanym.
  • Odpowiedz