Wpis z mikrobloga

@iAmTS Rivers jako psycholog jest dobry, jak mało który potrafi trafić do grupy "underdogów" i ich natchnąć do dobrej gry, gdy dostaje drużynę zdolną do walki o pierścień już tak dobrze nie jest bo na najwyższym poziomie znacznie bardziej liczą się umiejętności taktyczne coacha, jego zdolność do reagowania na wydarzenia na parkiecie, a pod tymi względami Rivers jest już słaby. Nie zapominajmy że w 2008 roku to obronę i taktykę robił mu
@DonTadeo: Daj mi inne przykłady tych zdolności psychologicznych, bo w 2008 miał samograja - pierwsze monstrualne trio w historii. Co osiągnął z Clippersami? Gdzie objawił to swoje "słynne na wykopie" psychologiczne podejście?
Daj mi inne przykłady tych zdolności psychologicznych

@promateosz: Jego pierwsza robota i COTY. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Orlando Magic sezon 1999/2000 - bilans 41-41 z Darrellem Armstrongiem jako pierwszą opcją (career high 16-6-2 na mecz), rookie Corey Maggette i Benem Wallacem, który zanotował pierwszy dobry sezon w swojej karierze.

I to właśnie jego trenerstwo w Orlando najlepiej odzwierciedla jego karierę. Taki bilans
@nobrainer: @piotr-zbies: ej faktycznie to zapomniałem ze dwa potenżne franchise'y są bez trenerów. OKC idealnie, bo underdogi jak #!$%@?, developement potrzebny a to doc sprzedał Harrisa, rozwinał Williamsa na 6th mana (i bezuzyteczne gówno w PO), wytrenował dalej Harrela. Dobra ekipe przeciez rok temu wprowadził do PO. OKC potrzebuje kogoś takiego teraz.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@piotr-zbies: @bardzoprosz3: @iAmTS: Jeśli Presti wychodzi z założenia, że Thunder i tak mają już core SGA-Dort-Bazlet na przyszłość, i już teraz mogą o coś więcej zawalczyć, to ten Doc nie byłby taki zły (?). Teoretycznie są assety, żeby dodać jakąś gwiazdę, która będzie chciała zmienić organizacje, ale no nie wierzę w taki kierunek rozwoju Oklahomy.

Jakbym miał stawiać pieniądze, to dałbym je na to, że Presti postawi na jakiegoś
@piotr-zbies: @iAmTS: OKC będzie w przebudowie, picki będą spadać dopiero w przyszłym roku, problemem jest kontrakt Adamsa, CP3 raczej zostanie bo ostatnio przychylnie wypowiada się o okc i podoba mu się że jest blisko domu. Branie Doca to by był troszkę strzał w kolano bo już donavan zarabiał mniej ale moim zdaniem był lepszym trenerem.